Şimdi Ara

Windows'u Yapılandırmaya Hazırlanıyor Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi arkadaşlar maalesef bilgisayarım takılı kaldı başlatırken donuyor ve hiç açılmıyor gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bondman06 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Bu durum genellikle guncellemeler yapilirken eger bilgisayar kapatilirsa olusan bir durum.http://8.enpedi.com/2012/06/windows-8-kurtarma-seceneklerine.html buradan otomatik onarim kismini denemeniz gerekiyor veya sistemi geri yuklemeyi deneyebilirsiniz.
  • Hocam teşekkür ederim fakat anlayamadım şimdi benim masaüstüm açılmıyor nasıl denilen işlemleri yapacağım bir tuşa basin filanda yazmiyor hocamm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Bu durum genellikle guncellemeler yapilirken eger bilgisayar kapatilirsa olusan bir durum.http://8.enpedi.com/2012/06/windows-8-kurtarma-seceneklerine.html buradan otomatik onarim kismini denemeniz gerekiyor veya sistemi geri yuklemeyi deneyebilirsiniz.

Hocam verdiğiniz her cevap da bir çok dertlere derman oluyorsunuz helal olsun size.
  • Estagfurullah :) bu site bana ait degil. Sorunun ne oldugunu biliyorum ancak butun makaleleri yazmaya vaktim yok dolayisi ile ufak bir google aramasi ile makaleye ulasip veriyorum. Verdigim makalelerin cogu Microsoft'un kendi makalaleleri. Kendi sitemde yazdigim 70 kadar makalem var. Firsat buldukca buradan soru geldikce de yenilerini eklemeye calisiyorum. Aslinda bir nevi hem baskalarina yardim ediyorum hem de kendime yardim ediyorum :)
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığın yorumlar sayesinde bir çok sorunumu çözüme kavuşturan birisi olarak paylaşımlarınızı yararlı görüyorum. Öte yandan, bana ne de denilebilir;ama siz öyle demiyor yardımcı olma cihetine gidiyorsunuz.
  • bondman06 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar;

makaledeki 1. yolu kullanmaniz gerekiyor. Bunun icin de elinizde windows kurtarma medyasi veya kurulum medyasi bulunmali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.