Bildirim
Windows vista blue screen hatasi yardım edin lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Muhtemelen ekran karti surucusunu guncellemissin ancak kartinin desteklemedigi bir surume guncelledin ya da bu surum senin kartinla tam uyumlu degil. atimdag.sys dosyasi ati ekran kartlarinin kulllandigi bir dosya. 2. dosya ise directx dosyasi. Muhtemelen ekran karti directx komutlarindan birinde cakiliyor ve sisteme reset attirmaya calisiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: oduranli
Merhaba,
Muhtemelen ekran karti surucusunu guncellemissin ancak kartinin desteklemedigi bir surume guncelledin ya da bu surum senin kartinla tam uyumlu degil. atimdag.sys dosyasi ati ekran kartlarinin kulllandigi bir dosya. 2. dosya ise directx dosyasi. Muhtemelen ekran karti directx komutlarindan birinde cakiliyor ve sisteme reset attirmaya calisiyor.
Dostum saol sen anlıyorsun bu işlerden bi yardım edermisin.
ekran kartı modelimi biliyorum ama nasıl öğrenebilirim.detaylı bi şekilde
ve driverini nereden indirip. Kurmadan önce silmem gerekenleri gösterirmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 4 Kasım 2014; 7:22:02 > -
Eger notebook kullaniyorsan notebook ureticisinin sayfasindaki surucuyu kur. Masaustu kullaniyorsan o zaman ekran kartinin marka ureticisinin sayfasindaki surucuyu indirip kur derim. ATI sadece chipseti uretir ve bu chipsete uygun suruculer yazar ancak ekran karti sadece GPU dan ibaret degildir. Marka ureticileri kendilerine gore degisiklikler yaparlar. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X