Şimdi Ara

windows vista da zorlanmayan pc toplamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc topluyordum ama birsey fikirlerimi değiştirdi 1 sene sonra windows vista işletim sistemi çıkacak boyle bir sistemde pc nın zorlanmamasını istiyorum şu özelliklerde pc toplamayı dusunuyorum sizce nasıl?

P4 3.2 GHz box işlemci
    asus marka bir anakart
    ati rodeon 256 mb (128 bit) 16x ekran kartı
    120 gb hdd sata
    kasa
    ana özellikler bunlar bu pc de oyun oynayıp muzık dınlıcem.. sizce nasıl? hdd ide olsa nasıl olur? baska tavsiyeleriniz varmı?

• arkadaslar yorum yapan yokmu ya.. bu arada ram 512 mb twinmos veya kingston..
  • ARKADAŞIM SANA TAVSİYELERİM:
    1.256 MB EKRAN KARTINA PARA VERME 128 MB 128 BİT YETERLİ OLUR(marka bodel belirtemiyorum)
    2.RAMİ EN AZ 1 GB YAP Kİ VİSTA KULLANACAKMIŞIN SİSTEM ÇAKILMASIN
    BENİM TAVSİYELERİM BU KADAR AMA SEN EKRAN KARTI VE RAME VEREBİLECEĞİN PARAYI BELİRTİRSEN DETAYLARA İNEBİLİRİM)
  • AMD 64 3000+VENİCE İŞLEMCİ
    EPOX NFORCE 4 ANAKART
    RAM HYNIX TAVSİYE EDERİM BENCE EN AZ 1 GB OLSUN 2*512 ŞEKLİNDE
    HA BİDE OYUN OYNAYACAKSAN NVIDIA GE FORCE 128 MB 6600GT

TABİ PARA NE KADAR HARCAYAKSIN O ÖNEMLİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 8 Eylül 2005, 15:51:23 >
  • AMD intel
  • quote:

Orjinalden alıntı: risk

arkadaslar pc topluyordum ama birsey fikirlerimi değiştirdi 1 sene sonra windows vista işletim sistemi çıkacak boyle bir sistemde pc nın zorlanmamasını istiyorum şu özelliklerde pc toplamayı dusunuyorum sizce nasıl?

P4 3.2 GHz box işlemci
    asus marka bir anakart
    ati rodeon 256 mb (128 bit) 16x ekran kartı
    120 gb hdd sata
    kasa
    ana özellikler bunlar bu pc de oyun oynayıp muzık dınlıcem.. sizce nasıl? hdd ide olsa nasıl olur? baska tavsiyeleriniz varmı?

Sistem iyi Anakartını ddr2 destekliyenlerden al. Ramlerini 2x512mb kingston dual ddr2 533mhz yaparsan çok güzel olur.
  • bak dostum 2 ay araştırarak yeni sistem toplamış biri olarak sana önerim:

amdx2 3800+ (400$ civarı sanırım)(türkiyeye geldi mi bilmiyorum)
    512*2 twinmos ram(cl2,2.5) (100$)
    epox 9npa+ultra anakart(135$)
    MSI 6600gt ekran kartı (190$)
    120gb sata2 ncq samsung harddisk(85$)
    170x6 17" philips lcd)(350$)(türkiyeye geldi mi bilmiyorum)

amd venice 3000+ alırsan hayal kırıklığına uğrarsın benim gibi super pi/oyun gibi tek kanallı(single thread) işlemlerde iyi ama aynı anda bi kaç iş yapiym dersen çöküyo

Allah kolaylık versin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 8 Eylül 2005, 16:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vista yi ndn sevdin bilmiom ama Kod aldi versionula betasi suan bulunabilmekte
    Ekran kartina yuklen derim x2 lere gerek yok ama alabilcek butceye sahipsen hmn bir 4000+ edin bide vistalar önbellek fazla isteyebilirde hımm
  • Vista'yı tam özellikte kullanmak için çift çekirdek gerekiyordu sanırım.(8xx, x2).Bence sen şuan memnun olacağın bir makine topla.Çünkü çift çekirdeklerin en yüksekleri haricinde vista'yı hiç sorunsuz çalıştırabilecek bir sistemin varlığı şüpheli(Ya da işletim sistemini rahat çalıştırsa bile oyunlarda s.çabilir).2006 sonu çıkacaktı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Eylül 2005, 16:39:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

ARKADAŞIM SANA TAVSİYELERİM:
    1.256 MB EKRAN KARTINA PARA VERME 128 MB 128 BİT YETERLİ OLUR(marka bodel belirtemiyorum)
    2.RAMİ EN AZ 1 GB YAP Kİ VİSTA KULLANACAKMIŞIN SİSTEM ÇAKILMASIN
    BENİM TAVSİYELERİM BU KADAR AMA SEN EKRAN KARTI VE RAME VEREBİLECEĞİN PARAYI BELİRTİRSEN DETAYLARA İNEBİLİRİM)

nasıl yeterli olur.....256MB EKRAN KARTI İSTEYEN OYUNLAR ÇIKIYOR..... DRIVER3 FLN 256MB LIK VGA İSTİYOR.......KESİNLİKLE 256MB LIK AL DOSTUM..HER NE KADAR İYİ O/C OLMAZSADA 2007 YE KADAR ŞİMDİ ALICAĞIN BİR 256 LIK GÖTÜRÜR...

EWT RAM EN AZ 1GB OLMALI......DD2 OLABİLİR....

256MB LIK 6600GT FLN VARSA ALABİLİRSİN......

• 3 boyutlu masa üstü eklentisi için 1gb ram ve çift çekirdekli işlemci tavsiye ediyodu vista en son. dahada gaza gelmediyse :) çift çekirdee sonra geçerim dersen venice tadında bi amd almak sonra çift çekirdeğe gecerken anakart masrafı yapmamanı sağlar böle bişi strateji izleyebilirsin belkim
  • cok saolun arakadaslar dunden beri cevaplarınızı okuyorum.. 2 x 512 ram alıcam bide 256 mb daha iyi denildi en son nvidia marka bi ekran kartı alırım iyilerinden..hdd 120 gb samsung sata2 işlemci amd 64 bit dediğiniz sekilde..:) saolun cok tesekkurler.. lcd monitor alamıyorum cok pahalı olduqu zaman simdilik idare ederim ama..tekrar saolun.
  • amd 3000+ venice s939 160$+kdv
    epox nForce 4 sli veya ultra anakart 130$+kdv
    sapphire ati radeon x800gt 150$+kdv
    1 gb ram samsung veya kingston cl2 - 533 mhz 100$+kdv
    tek parça 200 gb sata samsung & seagate. 100$ + kdv

saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.