Şimdi Ara

Windows Vista Ultimate İngilizce Yükleme Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Windows Vista Ultimate İngilizce Yükleme Sorunum
    ,

Selam arkadaşlar yukarıdaki ss de gördüğünüz hatayı alıyorum ne yapabilirim!!!!

• Öncelikle uyarının türkcesini yazayım: "Kurulum, gecici kurulum dosyalarının muhafaza edilebilecegi uygun bir yerel sabit disk bölümü tespit edemedi."
    Hard diskinde yer yok dicem cok salakca olacak. Ama aklıma C:'nin vista kurulamayacak kadar kücük oldugu geliyor. Cünkü vista yalnıs hatırlamıyorsam 10-12 gb gibi hayvansal bi alan isgal ediyor (ki 64bit ultimate kuruyorsan bu rakam birkac gb daha artabilir). Öncelikle bunu bir kontrol etmeni tavsiye ederim.İse yaramazsa boot dvdni deistirmeni öneririm..
  • Vista için 50 GB ayarliyorum harddiskte, 25-30 GB'da yetiyor ama disk küçük olduğundan için ayirdim. Daha azına hiç kurmadım..Böyle bir mesajda hiç almadım, doğrusu
  • Valla ben de XP'de bile bööle bi hata görmedim hic. O yüzden mümkün mertebe mantık cercevesinde cözüm önermeye calısıyorum ama gece gece bu kadar.. sen dediim gibi boot dvdni bi deistir bakalım belki de kurulum dosyalarında hata vardır.. (her ne kadar psu'nun bozuk olması kadar bi ihtimale sahip olsa da denemekte fayda var.)
  • pcmde vista yüklü arkadaşlar bn internetten indirdim vistayı daemon toolsla boot ettim boş alan 10 gb home permiumdan ultimate 'e geçmek istiyorumm o yüzden yüklüormm alanı boşaltıp tekrar deniyeyim o zaman!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.