Şimdi Ara

WİNDOWS XP 64 BİT TÜRKÇE VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR SORUDAKİ GİBİ WİNDOWS XP 64 BİT VAR AMA İNGİLİZCE FAKAT BUNUN TÜRKÇESİNİ BULABİLİRMİYİZ YADA TÜRKÇE YAMA BULABİLİRMİYİZ YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• evet var tabi ki.gerekli yerlerden arama yaparak(burda demeyelim yasak) bulabilirsin full türkçe bi şekilde.ama madem ingilizcesini yükledin daha kolay bi yolu var.windows update i açıp da güncellemeler kısmında türkçe dil paketini yükleyip kurabilirsin.böylece türkçe olur windowsun.hatta forumda bunla ilgili bi sayfa da vardı sanırım da linkini hatırlamıyorum.kurulumu kolay ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

evet var tabi ki.gerekli yerlerden arama yaparak(burda demeyelim yasak) bulabilirsin full türkçe bi şekilde.ama madem ingilizcesini yükledin daha kolay bi yolu var.windows update i açıp da güncellemeler kısmında türkçe dil paketini yükleyip kurabilirsin.böylece türkçe olur windowsun.hatta forumda bunla ilgili bi sayfa da vardı sanırım da linkini hatırlamıyorum.kurulumu kolay ama
    HAYIR DAHA YÜKLEMEDİM ALICAM AMA DEDİĞİNİZ GİBİ WİNDOWS UPTADE DEN DİL SEÇENEĞİ TÜRKÇE VARMIDIR ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedliiso21

HAYIR DAHA YÜKLEMEDİM ALICAM AMA DEDİĞİNİZ GİBİ WİNDOWS UPTADE DEN DİL SEÇENEĞİ TÜRKÇE VARMIDIR ACABA

Alıntıları Göster
    evet var.ingilizce yüklesen de hiç bi sorun olmaz merak etme.update ten türkçe yapabilirsin.
  • quote:

evet var.ingilizce yüklesen de hiç bi sorun olmaz merak etme.update ten türkçe yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    BUNU BİLMİYORDUM ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU O ZAMAN ALABİLİRİM Bİ SAKINCASI YOK O ZAMAN SÜPERMİŞ TEŞEKKÜRLER

• quote:

Alıntıları Göster
    Selam
    Windows XP x64-Bit sürümü için Türkçe dil desteği yok!
    Ancak bazı kişilerin Türkçe'leştirdiği yamaları bulmak mümkün. Update falan da yapılmaz kardeş!
    Bilgine ve kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Windows XP x64-Bit sürümü için Türkçe dil desteği yok!
    Ancak bazı kişilerin Türkçe'leştirdiği yamaları bulmak mümkün. Update falan da yapılmaz kardeş!
    Bilgine ve kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    HAYDAAAAAA NAPCAZ ŞİMDİ PEKİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş yanlış bilgilendirmiş türkçe dil yok!Ama netten 100de 60 çevrilmiş bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Arkadaş yanlış bilgilendirmiş türkçe dil yok!Ama netten 100de 60 çevrilmiş bulursun.
    WALLA BEN ARAŞTIRDIM BULAMADIM KAÇ SAATTEN BERİ BAŞIM AĞRIDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Arkadaş yanlış bilgilendirmiş türkçe dil yok!Ama netten 100de 60 çevrilmiş bulursun.
    evet dıl paketlerı ıle turkçe oluyor ama yarım yamalak hoşuna gıtmıcek buyuk ıhtımalle bence sende kur bı wındows 7 64bıt bak keyfıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

evet dıl paketlerı ıle turkçe oluyor ama yarım yamalak hoşuna gıtmıcek buyuk ıhtımalle bence sende kur bı wındows 7 64bıt bak keyfıne

Alıntıları Göster
    Sen bir Window Seven kur makinen sevinsin.
  • quote:

Merhaba
    Sizin için elimdeki mevcut Windows XP x64-Bit sürümü için Türkçe dil paketini bir siteye yükledim. PM'ye linkinide yazdım.
    İndirip kurarak deneyebilirsiniz. Bir modifiyeci olarak şahsen memnun kalmadım ve bazı kelimeler İngilizce olarak kalıyor. Galiba Türkçe'sini bulamamışlar.

Not: Sürekli BÜYÜK HARF yazmanızdan rahatsız olduğumu belirtmek isterim! Çünkü BÜYÜK HARF yazmak sanalda karşındakine bağırmak anlamına gelmektedir. Bu bilgiyide yazdıktan sonra sizlere iyi günler dilerim.
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Merhaba
    Sizin için elimdeki mevcut Windows XP x64-Bit sürümü için Türkçe dil paketini bir siteye yükledim. PM'ye linkinide yazdım.
    İndirip kurarak deneyebilirsiniz. Bir modifiyeci olarak şahsen memnun kalmadım ve bazı kelimeler İngilizce olarak kalıyor. Galiba Türkçe'sini bulamamışlar.

Not: Sürekli BÜYÜK HARF yazmanızdan rahatsız olduğumu belirtmek isterim! Çünkü BÜYÜK HARF yazmak sanalda karşındakine bağırmak anlamına gelmektedir. Bu bilgiyide yazdıktan sonra sizlere iyi günler dilerim.
    Saygılar..

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    birde sizden ricam şu soruma bakarsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_51418338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51418338

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedliiso21 -- 6 Ağustos 2011; 19:40:20 >

• quote:

birde sizden ricam şu soruma bakarsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_51418338/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51418338

Alıntıları Göster
    win7 64 bit akar

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaZZencii

win7 64 bit akar

Alıntıları Göster
    welle arkadaşlar düşündüm taşındım kararımı verdim ve windows vista 64 bit olmassa windows 7 64 bite geçiceğim .....
  • quote:

welle arkadaşlar düşündüm taşındım kararımı verdim ve windows vista 64 bit olmassa windows 7 64 bite geçiceğim .....

windows 7 64bit kur tabıkı
  • quote:

Düşünmen bile yanlış kur direk Win7 64 biti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

quote:

Düşünmen bile yanlış kur direk Win7 64 biti

Alıntıları Göster
    xp 64 tr yok update diye geçen patch lerdende kurmayınız sistem stabilitesi bozuluyor fakat xp 64 ün raid li hali özellikle 7200.12 32mb ön bellekli hdd ler ile yapıldığında win7 64 den hızlı olduğunu hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Ağustos 2011; 3:44:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

xp 64 tr yok update diye geçen patch lerdende kurmayınız sistem stabilitesi bozuluyor fakat xp 64 ün raid li hali özellikle 7200.12 32mb ön bellekli hdd ler ile yapıldığında win7 64 den hızlı olduğunu hissettim

Alıntıları Göster
    xp 64 bit' te winrar 64 bit versiyonunu denemiştim, yarıyadan yarıya büyük bir performans artışı beklerken xp 32 bit' te kullandığım winrar 32 bit versiyonuna göre, nerede ise hiç bir performans artışı alamamıştım.

O günden sonrada ve özellikle türkçe dil paketinin olmaması nedeni ile sohudum xp 64 bit versiyonundan. Yukarıda güncellemeler ile dil paketinin türkçe yapılabildiği söylensede varmı resmi sitesinde dil paketi bunun ?? Ben görmedim ... muhtemelen sizde göremeyeceksiniz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.