Şimdi Ara

WİNDOWS XP den 7 ye geçiş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xp den windows 7 ye geçmek istiyorum fakat yükleme sırasında
    "Bu bilgisayar Gelişmiş Yapılandırma ve Güç Arabirimi (ACPI) standardıyla uyumlu değil. Windows'un ACPI standardını destekleyen bir bilgisayar yüklenmesi gerekir. BIOS güncelleştirmesi için bilgisayarınızın üreticisine başvurun veya Windows'u ACPI uyumlu bir bilgisayara yükleyin."
    diye bir mesaj geliyor BIOS ayarı filan yapılcak deniliyo ama hiç bişey anlamadım bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. bilgisayarımın özellikelrini soracak olursanız

Packard Bell MX66-031
    T5600 1.83
    RAM 1GB
    NVIDEA Go 7300

• B uradan güncel bios dosyasını indirip yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Ocak 2011; 17:42:40 >
  • hocam dediğiniz dosyayı yükledim fakat bişey değişmedi hala aynı sorunu veriyor :(
  • Farklı bir windows 7 dvd sinden kurmayı deneyin elinizdeki dvd de problem olabilir.
  • Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama Windows 7 ye elveda diyebilirsin
  • hocam hemen hemen aynı özelliklerdeki toshiba ya yükledik oldu acaba bu markaylada bi alakası olabilir mi :(((( yeter artık xp xp 5 yıllık loptopa bi renk gelsin istiyorum sadece o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRsI81

hocam hemen hemen aynı özelliklerdeki toshiba ya yükledik oldu acaba bu markaylada bi alakası olabilir mi :(((( yeter artık xp xp 5 yıllık loptopa bi renk gelsin istiyorum sadece o :)

Valla bende dün pc me windows 7 ultimate yükledim artık bigisayarı ayrı bi hevesle açıyorum masaüstü falan renklendi kaç yıldır xp kullanıyordum windows 7 yi görünce microsoft yapmış abi dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar bileniniz varmı acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.