Şimdi Ara

Windows XP kullanıyorum ekran kartı(5770) aldıktan sonra format atmam gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arada windows çok temiz bir windows, toplam yüklediğim programın sayısı 2 sayfayı geçmez(ölçü birimi: başlat>tüm programlar)(uninstall ettiklerim dahil) steamde zaten steamapps da olduğu için oyunlar falan harici diskten kullanıyorum, setup yok zaten, pek bir şey atmıyor windowsa/regedite/harici disk dışındaki yerlere o nedenle windowsla ilgili bir sorunum yok, format atmak gerekir mi?

• Büyük olasılıkla gerekmez, ama sürücü sorunları olursa format atman en iyisi olur.
  • directx 10 veya 11 kullanıcaksan win 7 ye'yükseltmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Büyük olasılıkla gerekmez, ama sürücü sorunları olursa format atman en iyisi olur.

hmm, açıkcası catalsy control center ile ilgili bir sorunum var, tam olarak yüklenemiyor.
    ancak bir program görmüştüm, tamemen siliyordu driverları bilgisayardan.
    Neydi o ?

quote:

Orijinalden alıntı: !HephaistoS!

directx 10 veya 11 kullanıcaksan win 7 ye'yükseltmeni tavsiye ederim

Yok, dx 10, 11 ile işim olmaz, dx10/11 adam gibi oyun yok zaten, olanlar da dx10 ile 11 arasında çooook az fark var. zaten işlemcim ekran kartıma göre düşük diye biliyorum, dx10 ile işim olamaz o yüzden

• Xpde devam edeceksen mevcut driveri sil . Yeni driveri indir kartı tak driveri yükle bu kadar.
  • Driver sweeper programın adı. Yeni kartı takmadan önce sürücüyü sil, güvenli modda açıp sweep yap. Sonra kartı tak, sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.