Şimdi Ara

Windows XP Spyware Antivirus Karışımı Sorun. (X) You Have a Security Problem!. ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, Bilgisayarıma 2 hafta önce windows xp işletim sistemi kurdum.

İki gündür sistemde var olan ama. Bu sabah canımı sıkma derecesine varan şu dakikalarda. Bu problemi size sormaya karar verdim.

Daha önceleri olmayan bu uyarı artık sık sık resimde gördüğünüz gibi (pıtt efektiyle) karşıma çıkıyor.

Windows XP Spyware Antivirus Karışımı Sorun. (X) You Have a Security Problem!. ??

Bu simgeye tıkladığımda ise şuraya ulaşıyorum. Bu uyarılarıların Windows Güvenlik Duvarından Kaynaklanan bir önlem ve tebir amaçlı ise. Ben buna güvenemedim. Bilmiyorum.

ESET Antivirus Spyware yüklü gördüğünüz üzere makinada. ESET Bu açılan siteyi Engelliyor.

Daha farklı uyarılarda var birkaç farklı site daha acılıyor. ve devamlı bana WİNDOWS ANTİ SPYWARE İ Download etmem gerektiğini. Erotik içeriklerin silinmesi gerektiğini söylüyor bir pencerede. Ama öle bir içeriğim pc de mevcut değil.

Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolmz -- 16 Eylül 2008; 8:35:24 >
  • SpyBot Search And Destroy

Her sürümde şaşırtıcı çözümler sunan bir yazılım. En büyük faydası size zarar oluşturabilecek unsurları baştan engellemesi.

Şimdi kuruluma geçelim.
    1- Programı indirin
    2- Güvenlik onayı gelirse Çalıştır şeçeneğini tıklayın
    3- Başlangıçda kurulum dilini sorucak onu türkçeye getirin
    4- Tamama tıklayın
    5- İleri, ileri
    6- Seçili kutuları kaldırın
    7- Download updates immediately kutuçuğu seçili kalsın
    8- İleri, ileri
    9- Create Desktop Icons ve Use Internet Explorer Protection seçili kalsın diğerlerini seçmeyin
    10- İleri, Kur (Biraz bekleyin)
    11- Son (Biraz bekleyin)
    12- Gelen küçük pencerede Next, Next, Next
    13- Start using the program yazısına tıklayın
    14- Solda menü var ordan Bağışıklamaya tıklayın
    15- Eğer uyarı verirse Firefox ve Internet Explorer programlarını kapatın ve Tamama tıklayın
    16- Orta menuden Immunize yazısına tıklayın
    17- İşlem bitince sağda değişen rakamlar sabitlenecek ve Unprotected sayısı sıfır kalacak
    18- Sol menuden Bul & Yoket yazısına tıklayın
    19- Problemleri ara yazısına tıklayın (Şimdi uzun bir süre bekleyin)
    20- Tarama Sonunda Seçili hataları düzelt yazısına tıklayıp programı kapatın

Alıntıdır (Kendi sitemden)
  • Artık kullanmayın şu "Göz boyacısı"nı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.