Şimdi Ara

windows xpde harddisk bölümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende Samsung RV515 laptop var. iş amaçlı win7'den xpye dönmek zorunda kaldım. windows xp' yi kurarken bilgisayarın recovery kısmı ve kendi c:(win7) d: yerel disklerin dışında bir de SYSTEM diye 100MB' lık bir bölüm gözüküyordu harddisk içinde. ben c: yi silip (formatlayıp) yeni bölüm oluştur diyince de bu SYSTEM olarak gözüken kısım kendiliğinden c: sürücüsü halini aldı ben de mecburen e: gibi başka bir isim vermek zorunda kaldım xp kurulumu yapacağım sürücüye. sorum şu bu 100MB' lık şuanki c: sürücüsü nedir? bilgisayarımdan içine girdiğimde tamamen boş olarak gözüküyor. ayrıca silme ya da biçimlendirme gibi bir işlem de yapamıyorum bu kısma windows üzerinden. bu konuda bilginiz var mı?

windows xpde harddisk bölümleri

• güncel
  • Windows 7 kurarken kendine belli bir sestem ayırır oda 100MBçyapmak istediğinniz yada sorununz tam olarak nedir yani ne yapmak istiyorsunuz.pek anlayamadımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Windows 7 kurarken kendine belli bir sestem ayırır oda 100MBçyapmak istediğinniz yada sorununz tam olarak nedir yani ne yapmak istiyorsunuz.pek anlayamadımda.

yok ben xp kurarken o sürücü kendiliğinden ortaya çıkmıştı. şimdi o c: sürücüsünü (100MB) kaldırıp windows xp'yi kurduğum e: sürücüsüyle birleştirmek istiyorum. tekrar formatlamayı denemedim ama bu c: sürücüsünü kaldırsam sıkıntı çıkar mı?
  • b, program yüklerken flan sorun cıkabili cünkü sistemde herzaman c de olduğundan.belki ıkmaz.ama c ye sistem kurman daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

b, program yüklerken flan sorun cıkabili cünkü sistemde herzaman c de olduğundan.belki ıkmaz.ama c ye sistem kurman daha sağlıklı olur.

anladım. peki bu üstteki resimde gösterdiğim c: ve e: sürücüsünü birleştirmem mümkün mü format atmadan? windows altında böyle bir işlem yapılabiliyor mu?
  • Sorunu çözdüm, bilgisayarı yeniden formatlamak gerekiyor, xp kurulumunda iki kısmı da silip yeniden bölüm oluştur dedim, bu şekilde sorun ortadan kalktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.