Şimdi Ara

Windows yükledim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mac de olmayan bir kaç programı kullanmak için bootcamp ile windows yükledim ama bilgisayarımı windows olarak kullanırken bilgisayar hiç bir wi fi ağını görmüyor (çevermizde 5-10 wi fi ağı var) galiba bunun sebebi bilgisayarın wi fi ının açık olmaması mac osx de iken üstte simge vardı ordan açıyordum direk ama windows ta o kadar kurcaladım ama bulamadım wi fi ı nasıl açıcağımı eski netbook umda wi fi ı açmak için tuş vardı ama bu laptopda yok

birde bilgisayar açılırken direk mac osx açılsun istiyorum windows değil onu nasıl halledicem teşekkürler

• Bootcamp yükleme yaparken sürücülerin indirilme işlemini yaptınız mı??

MacBook fiziksel bir wifi açma tuşuna sahip değil. Ama sag altta simgesi gorunur

Mac os ile acmak İcin bootcamp denetim masasından mac osx ile baslat seçeneğini seçmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 6 Eylül 2012; 17:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürücü derken anlamadım klavyemde wireless açma tışu olmadığı için açamıyorum mac osx de yukarda açmak için simge var ama windowsda yok nasıl açıcam
  • neden kimse cevap yazmıyor
  • sürücü yükleyip yüklemediğimi bilmiyorum ama windows gayet iyi çalışıyor bir tek wireless i halledemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 6 Eylül 2012; 18:05:49 >
  • driverları araştırdım yüklememişim bana link verebilirmisiniz nerden indirebilirim
  • bazıları mac ile gelen cdleri takıp yükliyorlarmış bana mac ile cd gelmedi arkadaşlar lütfen bir el atın bu driverları nasıl yüklicem nerden yüklicem koskoca forumda bir kişi yokmu bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucemdem

bazıları mac ile gelen cdleri takıp yükliyorlarmış bana mac ile cd gelmedi arkadaşlar lütfen bir el atın bu driverları nasıl yüklicem nerden yüklicem koskoca forumda bir kişi yokmu bilen

Bilgisayarin Modelini Yazarmisin.
  • Mac'deki Bootcamp assistant'ı kullanarak driver CDsi oluşturman gerekiyor bunu bir USB belleğede ya da diske yazabilirsin daha sonra Windows'da bu driver CDsi çalıştırıp gerekli driverların yüklenmesini sağlıyorsun.

http://macs.about.com/od/bootcamp/ss/Using-Boot-Camp-Assistant-To-Install-Windows-On-Your-Mac_4.htm
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63276618&p=3

yukarıdaki linkteki konuda bootcamp sürücü oluşturma ile ilgili bir ss koydum. Onu bootcamp menüsünü açarak bulun ve sürücü yüklemesini USB belleğe yapın. Biraz uzun surebilir bağlantı hızınıza göre. Sonra USB deki setup çalıştırın ve gerisini bilgisayara bırakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için çok teşekkürler sonunda kuruldu ancak internet i zor algılıyo 1 çubuk gösteriyor daha 2 çubuk olmadı ancak mac osx de 5 den aşağı inmiyor ne yapabilirim
  • Bende de öyle. Ya mac çok iyi çekiyor yada Windows kötü :)) ama bağlantıda sorun yok. Windows da hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen OSX az çekse de tam çektiyormuş gibi gösterip çakallık yapıyor Sonra sayfaları yavaş yükleyerek kendini ele veriyor. Gereksiz bir şey, adam gibi göstersene ne kadar çektiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Bazen OSX az çekse de tam çektiyormuş gibi gösterip çakallık yapıyor Sonra sayfaları yavaş yükleyerek kendini ele veriyor. Gereksiz bir şey, adam gibi göstersene ne kadar çektiğini

aynen katılıyorum sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.