arkadaslar anakartım asus m4a88td-m evo usb3 üzerinde 4250 onboard ekran kartı var. 2 gb 1333 ram var. bilgisayarı 32 inç hd ready lcd ye bağlayıp kullanıyorum. bilgisayarı yeni aldım. 1 hafta falan sorunsuz çalıştı. ama dün makinaya reset attım ve bir daha açılmadı. bilgisayrı açıyorum herşey normal windows yükleniyor ekranı geliyor. ama ondan sonra tam şifre isteyecek ekran gelecekken sadece boş bir mavi ekran geliyor. çözünürlüğü değiştirmiştim.sorun ondan olabilirmi. 1024*768 gibi birşeydi. bir kademe yükselttim 1180 li birşey yaptım çalıştı ama reset atınca böyle oldu. daha önce çözünürlüğü 1280 falan yaptığımda ekran gelmiyordu ama sonra eski ayarına 1024 e geri dönüyordu. sorun ne olabilir. teşekkür ederim.
Uyumsuz donanım olabilir. Belki takılı lcd ile uyum sağlamıyordur.
daha önce çalışmamış olsa dediğin olabilir ama 1 hafta sorunsuz çalıştı.
makine ilk basladiginda cd den yukleme zamanina geldiginde f8 e bas. guvenli kip menusu acilsin. asagida 640*480 cozunurlukle calis gibi bir ifade olacak... onunla ac makineni birde oyle dene
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
makine ilk basladiginda cd den yukleme zamanina geldiginde f8 e bas. guvenli kip menusu acilsin. asagida 640*480 cozunurlukle calis gibi bir ifade olacak... onunla ac makineni birde oyle dene
evet güvenli mod ta calıştırmayı dene..belki reset atınaca windows dosyalarından birisi bozulmuş olabilir..
teşekkürler sorun çözüldü. vga modunda başlat gibi bir şeçenek vardı. ordan başlatınca oldu.