Şimdi Ara

Windows7 Başlatılıyor Ekranında Takılıyor Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio SVF152A29W marka bilgisayarımı yaklaşık 3-4 yıl önce aldım. Kendiliğinden windows8 yüklü olarak gelmişti. Garantisi bittikten sonra yani 2 yıl sonra windows 7 ultimate 64bit kurdum. Driverları sonynin kendi sitesinden yükledim. Bu hata ile karşılaştım. Daha sonra farklı kaynaklardan 2 kez daha windows7 64bit kurdum ama hep aynı sorun

Soruna gelince laptop sorunsuz olarak çalışsa bile bazen windows başlatılıyor ekranında kalıyor ne denesem açılmıyor. Sinirlenip bırakıyorum 5-6 saat sonra denediğimde açılıyor veya yine aynı sorunu yapıyor bilgisayara bağlı tüm usbleri çıkartıyorum. Bataryayı çıkartıyorum sistem onarımı deniyorum ama yok. Güvenli modda başlatmayı deneyincede classpnp.sys dosyasında takılıyor. Ne denediysem olmadı. Bilgisayardan pek fazla anlamıyorum yani açıklayıcı biçimde çözüm sunarsanız sevinirim.

Not: bilgisayarın içi hiç açılmadı. Donanımsal bir müdahale asla yapmadım.
    Not2: toshiba 600gb harici hard disk kullanıyorum diğer bilgisayarlarımla veri aktarımı yapabilmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BIOS ayarlarını default'a al ve windows 10 kur.
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    Bir ara windows10 ücretsiz dağıtılmıştı sanırım hala var mı? Varsa edinebileceğim yer neresi? Başka türlü bir indirme bağlantısı varsa özel mesajla yollar mısın? Son olarakta bilgisayar eski olduğu için windows10 driverı bulmam sorun olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lik vermeyeyim. İnternette var indirebilirsiniz. Sonrasında temiz kurulum yapın.
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim yarın teşekkür ederim. Sonucu buraya yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.