win7 kullanıcı arkadaslar sanırım bu sorunla cok karsılasacaklar cunkı win7 yaygınlastıkca sorun artıyor
sorun şudur; win7 yuklu pc ye yazıcı tanıtıp o yazıcıyı agda paylasmak ıstersek diger pc ler xp yuklu ise yazıcıyı gormuyor bir cok sey yaptım agı yenıden kurdum yazıcıyı gordu ama yazdırmıyor biraz arastırıdım xp 32 bıt win7 64 bıt işletim sistemi ondan olablir yada win 7 de antivirüs yada guvenlık duvarı engellıyor olabılır
win 7 yuklu pc ye agda yazıcı tanıtamayacakmıyız göya win7 her sey icin kolaylık diye tanıttılar hicde degil
arkadaslar bu sorunun cevabını bilen acık bir sekilde yazarsa bir cok kisiye yardımcı olmus olur dua alır valla
win7 home basic surumu galiba sorun cıkartıyor premium yada ultimate de sorun olmuyor sanırım ag kısıtlı oldugu ıcın yazıcıyı gormuyor sanırım ama br yolu vardır bulan arkadaslardan yardım beklıyoruz
vista ve win7 nin hala xp ye göre eksikleri var ne diye yeni isletim sistemi cıkarıyolar anlamıyorum
hocam verdiğin bilgi icin saol henuz denemedim deniicem ama işletim sistemi Windows7 home basic biliyorsunuz home basic bir cok özellik kısıtlı bu ayarlar home basic de oluyor mu mesela paylasım falan kısıtlı
win7 yi henuz yeni kullanmaya basladık yavas yavas ogrenicez sorunları buralardan paslasarak halledecez bilgisini paylaşan tum arkadaslar sagolsun
Bilemiyorum basic kullanmadım ama bu kısımda değişiklik yapmazlar sanırım, en fazla biraz daha basit yapmış olabilirler.