Şimdi Ara

Windows7 yeni kullanıcı hesabı açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7'de eğer yeni kullanıcı açarsak Harddiski ikiye bölmemiz gerekiyomu ya da ram ekran kartı falan ikiyemi bölünüyor nasıl bişy bende yapmak istiyorum ama bu harddisk konusunu sorayım dedim birde aranızdan 2 kullanıcılı yapan varsa memnunmusunuz nasıl yani güzelse bende yapıcam babamla ayırıcaz pcleri

• güncel
  • Kesinlikle harddisk ikiye bölünmez. Bilgisayarda C:/Users/ içerisinde yeni kullanıcıya klasör açılır. Kullanıcının içerikleri burada depolanır. Her kullanıcı kendi belgeler, resimler vs. Klasörüne girdiğinde kendi içeriklerini görür.
    Her kullanıcının kişisel ayarlarının kaydı tutulur. Açılırken bu ayarlar uygulanır.
    Diski ikiye bölme durumu yok. Sadece her kullanıcıya göre özel ayar ve klasör yönlendirmesi oluyor.
    Misal, a kullanıcısı belgeler'e tıkladığında otomatikmen, c:/users/a/documents açılırken,
    b kullanıcısı aynı şekilde belgeler'e tıkladığında c:/users/b/documents açılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yani mesela ben 2. kullanıcıyı açıp ona girdiğimde yeni bir pcye girmiş gibimi olucam bide mesela ben 2. kullanıcıya girip oyun yükledim o diğerinede yüklenmiyecek dimi
  • İkisinde de yüklü görünür normalde. Fakat kullanıcı izinleri ile başka kullanıcıların erişmesi engellenebilir. Kullanıcı değiştiği zaman arayüz, masaüstü, temalar vs. Yeni kullanıcının ayarladığı gibi olur. Her kullanıcının bu ayarları farklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımınız için teşekkür ederim denedim bugün çok güzel birşeymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.