Merhabalar. Resimde de görüldüğü gibi herhangi bir yere mouse ile gelince çıkan açıklama ya da her neyse bu olayı kapatmanın yolu var mıdır? İyi forumlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 14 Ağustos 2023; 23:52:41 > |
windowsta herhangi bir yerdeki açıklamaları kapatmak
-
-
bir şu konuyu çözemedim ya. başlata yaklaşıyorum başlat yazıyor. pencere çarpısına götürüyorum mouse. kapat yazıyor kapatıyor basamıyorum :=) sinir oldum kapatılacak yeri bulamadım birtürlü.
-
Kardeşim konuyu bbiraz hortlatıyorum ama bu sorunu yaşayan başka biri olursa çözümü burda olmuş olur.
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse]
"MouseHoverTime"="3000"
buraya gidip çift tıklayarak açıp değerini 3000 falan yapın. yeniden başlatınca etkin olacak
Bu ayar fareyi üzerine getirince çıkan windows açıklamalarının süresini ayarlıyor. 3000'e ayarlarsan 3 sn civarı oluyor süre. buda gayet iyi. windows varsayılan olrak 400 yapıyor bunu. revios 30'a düşürüyor. Buda özellikle windows 11de problem oluyor.
-
ben yaptım bu sefer de yazı hiç gelmiyor başlat çubuğunda, bir de bu masaüstü simgelerinde çalışmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X