Şimdi Ara

Windowsu etkinleştir hatası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yüklettim windows 8 i lisanslı şekilde ama bugun böyle bi sorunla karşılaştım önemli bişeymi mi bu acaba bilenler yardımcı olursa sevinirim !!

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRacKToR

Arkadaşlar dün yüklettim windows 8 i lisanslı şekilde ama bugun böyle bi sorunla karşılaştım önemli bişeymi mi bu acaba bilenler yardımcı olursa sevinirim !!

yüklettim derken mahalledeki bilgisayarcılarmı yoksa teknosa gibi bir yerden mi aldınız

• Mahalledeki bilgisayarcıya yüklettim pc yi de ordan almıştım zaten anlaşmalı oldukları yerden getirttiler lisanslı windows 8 yuklediğini söyledi böyle bişi geldi bu ekranı kapayınca windowsta hiç bi soru olmuyor ama bu niye geldi anlamadım.
  • TheRacKToR kullanıcısına yanıt
    Ürün anahtarı yazan yerin üstünde kullanılan ürün anahtarınını (seri numarası) çalışmadığı yazıyor, eğer yazılımı ayrıca para verip satın aldı isen, (korsan yüklenmedi ise) aldığın yerden orjinal anahtarını gidip istemen gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 31 Temmuz 2013; 17:14:43 >
  • Güncelleme yaptıysan korsan olduğu ortaya çıkmıştır.Güncellemeleri kapat ve ilaç kullanarak lisansı tekrar etkinleştir.
  • Serial girip etkinleştir dedikten sonra işlem başarılı olursa windows etkinleştir sekmesi yok oluyo ayarlardan, ben etkinleştirme işlemini yaptıktan sonra yok oldu o sekme bende, eğer yalandan sana lisanslı işletim sistemi yükledik demediyse adam etkinleştirme işleminden sonra o kısmın görünmemesi lazım. Bilgisayarcınla bir görüş o konuyu
  • para verip lisanlı aldıysan orjinal keyi iste yoksa paranı geri al şuan sistemin orjinal değil
  • sitesinden baktım böyle diyor pc de işletim sistemi yokken direk windows 8 yuklettim ondan heralde ben bi gidiyim söyleyim adama haberdar ederim sizide
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    pc yi aldıktan osnra bunun için ekstra para vermedim
  • quote:

sitesinden baktım böyle diyor pc de işletim sistemi yokken direk windows 8 yuklettim ondan heralde ben bi gidiyim söyleyim adama haberdar ederim sizide

alakası yok sıfırdan w8 yüklemek ile

• quote:

pc yi aldıktan osnra bunun için ekstra para vermedim

pc yi sıfır aldıysan içinde yüklü yazılımın orjinal lisanslı olması lazım (verdiğin pc parası içinde lisans parasıda var)
  • iki çesit windows 8 var biri eski sitemin üstüne kuruluyor (windows 8 yükseltme), digeri ayrıyeten sıfırdan kuruluyor (bildigimiz klasik format atma seklinde),

adam sana formatla korsan olarak kurmuştur büyük ihtimal, yükseltme işlemi yapabilmek için bilgisayarın : xp sp3 yada vista yada windows7 lisanslı olarak kurulu olması gerekmektedir.

ayrıyeten lisans için ücret ödemedim diyon o zaman kesin korsan kurmuştur, çünkü en ucuz windows8 lisansı 200tl küsürden başlıyo, bi bilgisayarcı o kadar kazanmıyoki sana onu ücretsiz lisanlı olarak kursun
  • Pc yi free doss getirtmiştim adam bu şekilde kullanmanın bi sıkıntısı olmaz dedi ama bana başta lisanslı kurdum dedi beleşe lisansı nasıl kuruyo diye düşünmüştüm ama önemsememiştim inanmıştım lisanslı kurmanın maliyeti dediniz gibi yüksek bu şekilde kullan bi zararı olmaz dedi. yorumlarınız için teşekkürler. bu şekilde kullanmaya devam etcem artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.