Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum x64 ve formattan sonra ilk günkü gibi hızlı ve temiz kalsın istiyorum.. Lütfen, bildiğiniz yazılımlar, nasıl kullanılacağını da anlatarak paylaşırmısınız? Yada direk ne nedir yazarak da olur. CCleaner kullanıyorum. Ancak bir işe yaramıyor. Defraggler de aynen bir işe yaramıyor.
İlgilenlerden Allah rağzı olsun.
Cok program yukleyip silenlerden degilseniz, windowstan sisteminizi yedekler ve dilediginiz zaman bu yedege geri donersiniz. Diger bir alternatif internet cafecilerin sık kullandigi deepfreeze adli veya benzeri program yukleyerek sisteminizi o anki konumu ile kilitler, sistemi her baslattiginizda hersey eski haline doner. Diger alternatif ise, bilgisayarinizi oldugu gibi birakip Advanced System Care veya Glary Utilities programlarindan biriyle (download com.da bu programlar turlerinde en cok tercih edilenler oldugu icin bu iki ornegi verdim) sisteminizi haftada bir taratarak gereksiz dosyalar, silinmis ama registry de kalintisi kalmis kayitlar, tmp dosyalar, browser cachleri gibi alanlari temizleyerek sistemi rahatlatirsiniz. Yanlis hatirlamiyorsam 2009 kasimindan beri ayni sistemi kullaniyorum. Bilgisayari yenilemedikce yeni sistem kurmayi da dusunmuyorum. Onceleri giveavaydan free lisansli glary utilities pro kullaniyordum. Su an Ocaktaki yeniyil indimi ile lisansli Advancad System Care kullaniyorum. Free versiyonlari da fena degil.
Teşekkür ederim sağolasın.
Peki free olarak en iyi iki yazılım dedikleriniz midir?
Ayrıca siz neleri kullanmaktasınız bilgisayarlarınızda.. Yani, en iyi sistemi hızlandıran yazılımlar o ikisi mi?
deep freeze kullan. PC'yi her açışta ilk haline geri döner.
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
kardeşim sıkıntılı o ya, bir şey kurmamj gerektiğinde sıkıntı olur. Hiç kullanışlı değil. Eğer ki bilsem, bu deep .f kullanışlı. Program kurma ve oyun yüklemede sorun vermeyecek yada kolay bir yolu var bunların kurarım.
quote:
Orijinalden alıntı: akifwaleron
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
kardeşim sıkıntılı o ya, bir şey kurmamj gerektiğinde sıkıntı olur. Hiç kullanışlı değil. Eğer ki bilsem, bu deep .f kullanışlı. Program kurma ve oyun yüklemede sorun vermeyecek yada kolay bir yolu var bunların kurarım.
Hocam DeepFreeze kur , genel de Freeze programları şifreli olur , birşey yüklüyceğin zaman şifreyi aç programı yükle , işin bittimi şifreyi yaz olsun bitsin .
CCleaner isimli programda harddiskteki gereksiz şeyleri temizler , browser geçmişi gibi şeyleri temizler onuda kullanabilirsin
CCLeaner ve Advanced System Care ile bilgisayarın bakımını yapabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme