Şimdi Ara

Windowsu SSDye kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlarım yeni bir kasa topladım şimdi kurulumunu yapmak için uğraşıyorum

SSDye windowsu kurmak istiyorum geri kalan oyunlar (steam vs),google chrome,propramlar vesaire hddye kurmak istiyorum

Aynı zamanda disklerdeki öbür windowslarıda silmek istiyorum

Nasıl yapılacağını bilen varmı acaba

• Windows kurarken ssd yi sec windowsu kur. Hddlerinide bicimlendir. Oyun program yuklerken kurulum yolunu hdd olarak goster.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örneğin SSD sadece windows kurulu olsun istiyorum

Karşıdan yüklemeler,oyunlar herşeyi hddye nasıl yönlendirebilirim.Bazı oyunları açmaya çalışınca açılmıyor yüklememi söylüyor (ama zaten hddde yüklüler)
  • up
  • +
  • Oyun, program veya uygulamaların kurulum aşamalarında hangi dizine kurulacağı belirtilir. (Örneğin ; C:/Program Files)

Siz varsayılan dizini değiştirerek hedef dizin olarak D:/ sürücüsünü veya harddiskin belirlemiş olduğunuz farklı sürücü harfini göstererek yüklenmelerini sağlayacaksınız.
  • Sadece Windows'u SSD'ye kurup tüm programları diğer diske kurarsan iyi performans alamazsın.Chrome vb. sık kullandığın uygulamaları da SSD'ye kur. Kapasiteye göre oyunları diğer sürücüye kurabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    IDE Laptopa SSD yüklemek
    8 yıl önce açıldı
    UEFI Sisteme Linux Nasıl Kurulur
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler beyler
  • Karşıdan yüklemeler için tarayıcınızdan ayarlayabilirsiniz indirmek istediğiniz yeri.Belgelerim gibi klasörleri yönlendirmek istiyorsanız özelliklere tıklayın klasör ekle diyip o klasöru ayarlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.