Şimdi Ara

windowsu yüklerken kur wm1.gi_ dosyasını kopyalamıyor HATASI VERİYOR LÜTFEN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DELL İNSPİRON 1300 LAPTOPUMA FORMAT ATTIM ORJİNAL XP HOME CDSİNİ LOPTOPUN ALTINDAKİ YİNE HOME İÇİN OLAN CD KEY İLE ÇALIŞTIRDIM FORMATIN SON AŞAMASINDA WİNDOWS YÜKLENİRKEN 17 DAKİKA KALA " kur wm1.gi_ dosyasını kopyalamıyor" HATASI VERİP BENDEN BU DOSYAYI BULMAMI İSTİYOR.

LAPTOP ÖYLECE KALDI BİŞEY YAPAMIYORUM, YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• cd çizik olabilir...başka bi cd ile devam et...Ama tabi aynı cd olmasıan dikkat et...
  • elimde başka xp home yok ama başka versiyonlar var, bi tane pro var mesela.. olurmu acaba o ?
  • home ile başladıysan home ile bitirmen gerekir...O yüzden sana tavsiyem xp pro ile tekrar format at ama öncelikle elinde xp pro cd key olması gerekiyor onuda internetten bulabilirsin yada herhangi bi cd ciye gidip ordaki xp pro cd lerine bakarmış gibi yaparak üzerindek xp cd keyini alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 5 Eylül 2009; 18:05:27 >
  • içindeki cdyi deterjanla yıkayıp tekrar deniycem olmadıı dediğin gibi virüs kıvamında sızcam bi dükkana
    desteğin için teşekkür etim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caretta_fy -- 5 Eylül 2009; 18:11:27 >
  • kopyalanamayan dosyayı iptal deyip kopyalamadan devam ettim , ilerde wm1.gi_ dosyasını olmamaıs bi sorun yaşatırmı sizce ?
  • o dosyanın ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyorum ama eğer birsorun oluşursa zaten sistem açılışın sistem dosyası eksik der ver sistem açılmaz senden de windows cd sini takmanı ister...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.