Arkadaslar wing sent almayı düşünüyorum eğer alan warsa artı we eksilerini yazabilir mi şimdiden teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: silkroad_semih
Arkadaslar wing sent almayı düşünüyorum eğer alan warsa artı we eksilerini yazabilir mi şimdiden teşekkürler...
Qaymaxe yardım yani:(Tavsiye etmem oyunun orjinalliğinin icine etmisler)Para bazlı bir oyun olmus
şu ana kadar silk yada qaymaxa kar kazandıracak bişi almadım ama almayı düşünüyorum konu hakkında her hangi bir bilgiye sahip deilsen konuya bakan dier 12 arkadas gibi susabilirdin
quote:
Orjinalden alıntı: MiKRoPKoP
quote:
Qaymaxe yardım yani:(Tavsiye etmem oyunun orjinalliğinin icine etmisler)Para bazlı bir oyun olmus
almak zorunda deilsin wingi
sen almayacaksan başkalarının önünü kesme
@konuyu açan
nomadın açtığı konuda avantajları yazıyor-araştırırsan bulabilirsin
konuyu açan
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
quote:
Orjinalden alıntı: MiKRoPKoP
quote:
almak zorunda deilsin wingi
sen almayacaksan başkalarının önünü kesme
@konuyu açan
nomadın açtığı konuda avantajları yazıyor-araştırırsan bulabilirsin
yoktum bi ara forumda görmemişim saol
bunun hakkinda konular acildi. 1-2-3. sayfalarda azicik dolasin, kolaylikla bulursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme