Merhaba arkadaşlar, yeni bir işe girdim ve iş gereği yurtiçi, yurtdışı seyahatlerim olacak. bilgisayarım çok yavaş ve bir şeylere bakmak da zulüm oluyor. Bir kaç ay maaş alıyım da bilgisayarı değişcem. Thy 'nin wingo uygulaması artık cep telefonlarında varmış ama android için gelmemiş sanırım sadece iphone olanlar kullanıyor. Sizce telefonumu değiştirmeli miyim yoksa wingo android için de gelir mi? fikirleriniz nelerdir?? buna ihtiyacım var çünkü promosyonlu vs uyun fiyata bilet bulabiliyorum, fırsatları da kaçırmak istemiyorum, telefon elinde yaşayan bir insanım çünkü. ayrıca nişanlımın yanına da gidip geliyorum askerde olduğu için, çok da hayrını gördüm bu wingo 'nun. Siz ne düşünüyosunuz? Kullanan varsa uygulamayı yazabilir mi kullanımı, bileti satın almak vs. rahat mı? Bazı tel uygulamaları çok karışık olabiliyor çünkü. Teşekkür...
ben uygulamayı kullanıyorum ve gayette memnunum, kullanımı vs. kolay. uygun fiyatları da telefondan yakalamak daha büyük bir avantaj, telefon gün içinde sürekli kullandığımız bir araç çünkü. benim bilgisayarım da telefonum da sıfır geçen hafta yüklendim karta.
sorduğun sorunun yanıtını bilemem ama uygulamayı ben de başarılı buldum. otobüs fiyatları uçmuş, uçakla seyahat etmek çok daha mantıklı, zaten şirketin yurtdışı uçuşlar da çok uygun. fazla seyahat etmiyorum ama duruyor telde. iPhone vs Android