Biliyorum artık benden sıkıldınız ancak her sabah format atar oldum yoksa pc acılmıor :S tam yaptık diyoruz kaspersky deliriyor ve bütün c yi siliyor. Bu seferde başka bir hata ile karşınızdayım winlogon.exe :(
tamam veyahut iptal'a basınca pc reset atıyor. Format at demeyin , Anti Vir Temizle demeyin yaptım olmuyor
xp cdsini takıp sfc /Scannow yazdım sonuc yok ne yapabilrm yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirm
sistem geri yükleme yaparak uygun bir güne gitmeyi denedinizmi?
evert ancak sonuc yok
yokmu başka yorumu olan :S
Combofix ile taradınız mı?
Önce C:\WINDOWS\system32 içinde winlogon.exe yi bulup masaüstüne kopyalıyoruz. Sonra hem system 32 den hem de masaüstünden üzerine çift tıklıyoruz.
Sonra C:\WINDOWS\Prefetch içindeki winlogon adıyla başlayan dosyaları siliyoruz.
Selam arkadaşim anladım ki internette fazla dolaşıyon güvenli olmayan sayfalar açıyon. Sana önerim yedek c ve d yi komple biçimlendirerek format at eski bilgi kalmasın bilgisayarada eski bilgilerinden flash takıp cd takıp tekrar kullanma. Kaspersky iyidir bence kullanmaya devam et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme