Şimdi Ara

Winning eleven 1.1 patch detay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundaki frame rate yada replay lerldeki atlamayı azaltıyor mu? Ben direk patchli oynadım ilk halini bilmiyorum, ama özellikle replayler hala felaket. Oyun içinde bazen frame rate problemi oluyor ama çok nadir,rahatsız etmiyor. Kamera açısıda frame rate e etki ediyor. Sorum bu patch tam olarak ne işe yarıyor??? Bu frame rate ilgili bir patch çıkacak mı? bilenler cevaplarsa sevinirim...

Bu arada internetten option file bulup yuklerseniz premier lig takım ve oyuncularının adı düzeliyor. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum...

• patch yukledi az once oyunu actım...baya bir bekletim tabi.....oyuna girdim o replay lerdeki hatalar halen var ama eskisi gibi değil...oyunda pes 2008 de kasma problemleri frame hataları vardı..bunda yok denecek kadar az ..kaymak gibi olmasada ona yakın olmus..artık rahat bir mac yapabiliyorsunuz...birde dikkatimi ceken sey ise..we 2008 de futbolcular daha net dolgun gibi geldi bana..yoksa bana mı oyle geliyor..farklı geldi ....oyun hızlı akıcı...

oynayan arkadaslardan yorum bekliyorum...

bence pes 2008 yerine we2008 alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 24 Aralık 2007; 23:45:54 >
  • Yanıt için teşekkürler, merak ettiğim şeyleri yanıtlamışsın. Gokhan arkadaşında dediği gibi oyun içinde kasma çok çok çok (vurguya dikkat) nadiren hafif oluyor. Oyun zevkine negatif etkisi yok ama replayler bu haliyle bile berbat. Belki yeni patchle çözerler, ama o zamanda xbox cephesi bastırır o patch çıkmasın diye. Sonuçta eğer replayler düzelirse oyun bariz olarak xbox360 versiyonundan üstün olur. Multiplatform oyundada bunu istemezler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.