Şimdi Ara

Winning Eleven 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu aldım oynadım yine Konami döktürmüşYumuşatılan animasyonlar,ortalardaki yenilikler,hızlı oynama benim gördüğüm yenilikler.Şu Frame denen ayarı çözen varsa bi zahmet anlatsın bana.Ne işe yarıyor bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gobelin -- 9 Temmuz 2006; 23:01:43 >

• yanniz su an piyasadaki hic bi we 10 tam fotmat deil esas we 10, eylulde cikcak her zamnki gibi. ben onu bekliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haadeess -- 24 Haziran 2006; 2:41:35 >
  • Çim detayı düşmüş ama seyircileri yerlerine koymuşlar.Gerçi seyirci detayı da eskiye nazaran çok zayıf...

Bir yerden alıp bir yere veriyolar.Konami'nin optimizasyon mantığına hayranım

Ayrıca dünyaya hoşgeldin Oyun çıkalı epey bir oldu ve gene bu forumda konuşuldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Çim detayı düşmüş ama seyircileri yerlerine koymuşlar.Gerçi seyirci detayı da eskiye nazaran çok zayıf...

Ayrıca dünyaya hoşgeldin Oyun çıkalı epey bir oldu ve gene bu forumda konuşuldu...

arkadaşım oyunun sahtesi çıktı yane asıl we10 (grafikler daha güçlü olarak) eylülde çıkıcak bndede war sanki pes5 in yamalı hali bu

• Gerçek oyun işte.Eylül'de pc için çıkar.PS2 nin sınırı belli

Edit:@die for you Sen başka birşey oynamışsın sanki.Yamalarda animasyonlar falan değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gobelin -- 24 Haziran 2006; 17:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: die for you

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Çim detayı düşmüş ama seyircileri yerlerine koymuşlar.Gerçi seyirci detayı da eskiye nazaran çok zayıf...

arkadaşım oyunun sahtesi çıktı yane asıl we10 (grafikler daha güçlü olarak) eylülde çıkıcak bndede war sanki pes5 in yamalı hali bu

Anladığım kadarıyla sen next gen konsollara çıkacak olan PES'den bahsediyorsun...

Onun adı PES 2007 diye geçiyor.Yanlışsam beni düzeltin

Bu arada PS 2 de çıkan WE 10 bende mevcut ve deliler gibi oynuyorum.PES 5'in yamalı hali dediğin oyun Level'da 96 puan aldı

Ayrıca topici açan @Gobelin PS 2'ye çıkan WE 10'dan bahsediyor.Sanırım yanlış anlamışsın

• yaw bn herşeyin içine etmişim pardon bndede we10 ps2 war we ondan bahsediyoruz greeat soldier bnde senn next genden bahsettini zannetmiştim naman nese yine karışmasın kfalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • INGILIZCE YAMALISI CIKTI MI? VE ANKARA'DA NERDE BULABILIRIM ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

INGILIZCE YAMALISI CIKTI MI? VE ANKARA'DA NERDE BULABILIRIM ??

ankaradan almak isteyenlere pm atsın yardımcı olurum.
  • bendede var ama wining9 dan bi fark göremedim ayrıca japonca benimki
  • bendekide japonca ve bencede çim detayı düşmüş..ama oyun daha hızlı ve çok zevkli...
  • bursa da ingilizce versiyonu satışta....we10 pes 5 yada we9 dan ayıran en önemli fark bence,, zırt pırt her pozisyonda düdük çalınmıyor...neydi kardeşim bir önceki versiyon.... sanki bugünkü dünya kupası gibiydi her an zart düdük zurt düdük....
    ama we10 çok akıcı bir çok yerde pozisyon avantaja bırakılıyor...
  • Arkadaşlar ben dün aldım da bende ki Türkçe. yanlış oyun mu aldık acaba. Bu arada aldığım yerde 9+10 9,5 tan 10 falan filan yazıyordu. Bayağı bir düşündüm acaba hangisin we10 dur diye de. Sanırım doğrusunu aldım fakat dediğim gibi Türkçe.
  • ingilizce yaması nette var. ben gerçi oyunuda netten indirdim yamasını yaptım dvd ye yazdım yuzde 90 ingilizce yani.

oyun çok gusel. sadece kalecileri sevmedim çok gol yiyorlar. pes 5 i fazla sevmeyen biri olarak(belki pes 4 e fazla alışmıştım) bu ilaç gibi geldi
  • kaleciler topu çok sektiriyorlar ve uzaktan daha rahat gol yiyorlar bu olay var bence ...
  • Arkadaşlar uzaktan gollere Dünya Kupasında da çok rastladık.. Bence gerçeğe uygun. Değişen toplar biliyorsunuz futbolcuların istediği yere vurmalarını daha çok kolaylaştırıyor...
  • KOMBAUVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 3 Temmuz 2006; 0:48:45 >
  • Beyler oyunda "Frame With Play" denen ayarı anlayabilen oldu mu?

Kupa modu,Liglere göre falan Frame ayarları var ne işe yarıyoar ya deli olcamBi de orda renklerle anlatılmış çözemedim mal mıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Beyler oyunda "Frame With Play" denen ayarı anlayabilen oldu mu?

Kupa modu,Liglere göre falan Frame ayarları var ne işe yarıyoar ya deli olcamBi de orda renklerle anlatılmış çözemedim mal mıyım

estagfurullah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kennedy

quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Beyler oyunda "Frame With Play" denen ayarı anlayabilen oldu mu?

estagfurullah
    Cevap yok mu yav

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.