Şimdi Ara

Winning Eleven 10 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam olmasına oluyoda adam gecmek pek kolay deil hele altı yıldızda yani ben bu haraketle daha gecemedim adam kaydığı zaman üstündenmi geciyosun napıyosun anlamadımki ya benim bildiğim bi haraket vardır oda yuvarlak x yuvarlak x en karal çalım(sut fake)
  • adam geçmek için diil zaten sadece kendin kaldırıp kendin vuruosun o kadar...
  • oyun çok zevkli. oynananbilirlik pes 5 e göre daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

hocam olmasına oluyoda adam gecmek pek kolay deil hele altı yıldızda yani ben bu haraketle daha gecemedim adam kaydığı zaman üstündenmi geciyosun napıyosun anlamadımki ya benim bildiğim bi haraket vardır oda yuvarlak x yuvarlak x en karal çalım(sut fake)
    bu adam çalımlamak için değil topu kaldırıp gelişine vurmak için bu teknikle güzel goller oluyor hem oyunada estetkde katıyor ve insan zevk alıyor
  • ya arkadaslar bne bu gün aldım oyunu ana menü jap. oyuncu isileri jap.

ya birde bana daha fazla güzel hareket sölebilir misnz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

Oyunun tadını kaçıran şey şu gerizekalı sahayı hala kaldırmamışlar...gözümü alıo var ya oynayamıorum...hani şu çizgi çizgi olanı diom...he ondan işte...bide memoryde çok yer kaplıo ya sırf option file için silent hillin falan bitirilmiş save'lerini sildim

o salak saha benide deli ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roosevelt

quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

Oyunun tadını kaçıran şey şu gerizekalı sahayı hala kaldırmamışlar...gözümü alıo var ya oynayamıorum...hani şu çizgi çizgi olanı diom...he ondan işte...bide memoryde çok yer kaplıo ya sırf option file için silent hillin falan bitirilmiş save'lerini sildim

o salak saha benide deli ediyor

ya o saha çok sinir bişey ya tarla gibi ne o öle igrenç yaa

• arkadaşlar ben bartının bir köyünde oturuyorum ben burada 9+10 ve 10 türkçeyi bulamadım bana yardım edecek bir arkdaş arıyorum..posta ödemeli gönderebilir fiyatı önemli değil ezik kaldım buralarda bulamıyoruz bir türlü..yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar oyun güzel olmuş ma bende Gobelin arkadasımıza katılıyorum freekickler çok saçma olmuş mesela juninho gibi bi adamın wuruşları cok yawas gidiyor kalecinin kapadıı koseye tam 90 a gıden topa ujmadan mudehale edebılmesı de cok salakca olmush junınho nun lıg boyunja 35 mt we userınden pek cok sayıda gole sahıt olduk ama oyunda buna hıj onem wermemıshler bence bı beckham a we ronaldınho ya werılen onemın yarısını da bu freekick ustadına gostermelıler we ısın abes yanı da beckham ın junınhodan daha sert freekick wurması bence bu özellikler pes6 da yenılenmelı özelliklede junınhonun wuruslarının cok yawas olması benı delırtıyor fransa lıgınde 38 den attıı gollerı hala unutamıyorum wede sampıyonlar lıgındekı werder bremen golunufreekickler ajısından sorun war wede cektıınıs neredeyse hıcbır sutu kalecıler tutamıyor hep celıolar we kalecı celdkcede sıze dokunmak kalıo orası da ayrı bır sorun neyse sımdılık soleejeklerım bu kadar DUY BU FERYATLARI KONAMİİİ

• ben firikikleri iyi atarım bundan öncekilerdede iyi attım bunda biraz zorlandım ama yinede gol atıyorum hele antremanda neredeyse her vurduğum gol
  • 9 daki herşeye faul olayı son bulmuş beni en çok o sevindirdi...
  • aynen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

şimdi ...
    ilk önce denemek için serbest antremanı açalım sonra bi adamı alalım ve topla ilerleyelim yavaş yavaş ilerleyin sonra sağ analogu aşağı ve yukarı hızlı bir şekilde yaptığımız zaman oluyor eğer daha çok havaya kaldırmak istiyorsanız daha etili yapmanız gerek e bir teşekkürü hak etmişizdir

O Pes5 dede vardı Ama oyun içinde fazla kullanışlı değil bence.! Ama süper Şutlar Voleler çekiliyor bi deneyin.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

peki bu nasıl bi olay
    http://video.google.com/videoplay?docid=5559836644723328432&q=we10

Beyler ben bikere böyle gol attım ama ofsayt diye vermedi..Bu olay çoğu adamda oluyo kale çizgisinin hemen dşına gelindiğini kaleye sırtı dönük durulup R2 ile bişeyler yapıyosun oluyor Yalnız ingilizcem olmadığı için bukadarını çözebildim.

• Arkadaşlar oyunu bende oynadım gerçekten super yapmışlar fakat yeni transferler yok lige çıkan takımlar yok bence yeni versiyon lazım oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekilhan

Arkadaşlar oyunu bende oynadım gerçekten super yapmışlar fakat yeni transferler yok lige çıkan takımlar yok bence yeni versiyon lazım oyuna
    Bi patch ile halledilir o sorun değil
  • oyun mayısın sonunda cıktı transferlerin nasıl olmasını bekliyosunuz ayrıca edit kısmından siz kadroları düzeltebilirsiniz
  • Arkadaşlar Winning eleven 10 ustalarından bi yardım isteyecektim. Oyunda M. United i alıyorum arkadaşa karşı daha önce yeniyordum ama şimdi arkadaş beni geçti ve yenilip duruyorum rakip Brezilya hangi taktikle oynamalıyım ve hangi oyuncuları sahaya sürmeliyim. Bu konuda uzman olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinck -- 7 Ocak 2007; 20:53:38 >
  • Konamı Gun Gectikce Kendını Gelıstırıyo Walla Oyun super Bırseye Benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge_dh -- 7 Ocak 2007; 22:22:12 >
  • Oyunda gıcık olduğum detaylardan birisi de Patates Sahası (EVERTON)un sahası :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.