Şimdi Ara

Winning Eleven 10 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ing oyun cıkalı bi ay oluyo her yerde vardır artık kimse ing menüsü olan varken japoncayı satmaz valla dier arkadasın ne dediğini anlamadım ama haziran 2006 itibariyle kadrolar gercektekinin birebir aynısı we 10 da vieri monocoda maniche chelse de cassano realde vs. oynanışda tabi we 9 göre cok daha keyifli ha benim aldığım oyunun üstünde fenerbehçenin yeni teknik direktörü ziconun resmi var eskiden japon milli takımında calıştığı için konami onun resmini koymuş oyunun içindede jenerikte geçiyo belki onun yardımı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

ing oyun cıkalı bi ay oluyo her yerde vardır artık kimse ing menüsü olan varken japoncayı satmaz valla dier arkadasın ne dediğini anlamadım ama haziran 2006 itibariyle kadrolar gercektekinin birebir aynısı we 10 da vieri monocoda maniche chelse de cassano realde vs. oynanışda tabi we 9 göre cok daha keyifli ha benim aldığım oyunun üstünde fenerbehçenin yeni teknik direktörü ziconun resmi var eskiden japon milli takımında calıştığı için konami onun resmini koymuş oyunun içindede jenerikte geçiyo belki onun yardımı olur

benim alıcagımdada ziconun resimi var cdnin hemen yanında ps cafe var acaba orada denesemmi ilk önce

• zico'nun resmi 4 yildir var winning serisinde
  • ya millet geçen serilerden farklı hareketler var mı?

bi ronaldinhoyu biliom

bi topun üstünde dönüo onu biliom

bide bacaklarının arasından geçirio o kadar...

başka deişik eklenmiş mi biliomusunuz?

he bi de maç bittinde top xavideydi durdurup ilhan mansız yaptı sora eline aldı topu acaba onu maç içinde yapabilioz mu?
  • o maç sonunda yaptığı haraketi ben maç içinde yapanı hiç görmedim ünlü futbolcuların hepsi yapıyo onu maç sonunda
  • Hareket lazım değil ama bi kaç tane göstereyim size şurda.At bakim topu

İyi çalım atan bi adamla R2 ye basıyoruz ve bi kaç kere daha basarken şak sağ veya sol yapıyoruz.Karşımızdaki çarşı pazarR2 ile topu geri çekip sağa gitme olayı da baya işe yarıyor ve estetik.Pek hareket yok oyunda zaten.Lazım olmuyo zaten.Eğer 2-3 kişi arasında kalmışsanız sağ analogu çevirerekten dönebilirsiniz
  • Evet bunun üzerinde uğraşmam gerekiyor.Riquelme'ye ait bir hareket olabilir.Messi bazı pozisyonlarda şut çekerken stil atabiliyor ama belli bi kombinasyonları yok.Oyuncu kendini uygun görünce yapabiliyor
  • İlginç bi hareket acaba sadece riquelmede mi oluo bu olay?
  • Çok ilginç gelecek ama son 2 gündür direkt kornerden gol atıyorum.Her zaman degil muntazaman.Nasıl yapıyorsun diyorsunuzdur şimdi,aha da anlatıyorum.

Korner'i kullandıgınız tarafla aynı ayaklı adamla kulllacaksanız korneri(sol taraftan kulanıyorsanız sol ayaklı-sagdan kullanıyorsanız sağ ayaklı) ve mümkünce long speed acc.&Curve özzelligi iyi olan olsun.Topa geliş açısı önemli,Beckham Henry, ve Ronaldinho gibi kendine has duruşları olan adamlara kullandırmıyorum korneri.Sol'da Gio,sağda Deco'ya@Barca.

Sol'dan korner atışı kazandık diyelim.Topun başında sol ayaklı adamımız var.İyice sol tarafa gidiyoruz kaleye paralel olacak adamımız sonuna kadar çekiyoruz.Sol ve alta basarak falso veriyoruz topa yanlız yarı hizasında ve çok az altında olacak,fazla basmayın.Kaleci o sırada tam kaleyi ortalamış oluyor.Top üstüne çarptıgında tutamıyor direk gol oluyor.

Arkadaşım ağlıyordu en sonunda,ellerime baktı artık ben nasıl yapacağım diye ama adam da yetenek 0.

• quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Çok ilginç gelecek ama son 2 gündür direkt kornerden gol atıyorum.Her zaman degil muntazaman.Nasıl yapıyorsun diyorsunuzdur şimdi,aha da anlatıyorum.

Korner'i kullandıgınız tarafla aynı ayaklı adamla kulllacaksanız korneri(sol taraftan kulanıyorsanız sol ayaklı-sagdan kullanıyorsanız sağ ayaklı) ve mümkünce long speed acc.&Curve özzelligi iyi olan olsun.Topa geliş açısı önemli,Beckham Henry, ve Ronaldinho gibi kendine has duruşları olan adamlara kullandırmıyorum korneri.Sol'da Gio,sağda Deco'ya@Barca.

Sol'dan korner atışı kazandık diyelim.Topun başında sol ayaklı adamımız var.İyice sol tarafa gidiyoruz kaleye paralel olacak adamımız sonuna kadar çekiyoruz.Sol ve alta basarak falso veriyoruz topa yanlız yarı hizasında ve çok az altında olacak,fazla basmayın.Kaleci o sırada tam kaleyi ortalamış oluyor.Top üstüne çarptıgında tutamıyor direk gol oluyor.

Arkadaşım ağlıyordu en sonunda,ellerime baktı artık ben nasıl yapacağım diye ama adam da yetenek 0.
    Pek şaşırmadım doğrusu.Sonuçta insan yapımı oyun oluyor böyle şeyler demiyeceğim gerçekte de rastlamak mümkünOyunun tadını kaçıran bi kaç şey var.Mesela 2 kişi oynarken rakibimiz frikik atmadan önce oyuncumuzu kalenin köşesine dikince gol olması çok zor oluyor ama yapmak hoş değil.Kornerden gol olayı WE 7 de çok fazlaydı.Recoba ile her attığım gol.Korner değil penaltı maşallahŞu kaleciler frikikte bir de tuttukları köşeden kontürpiyede kalıp gol yese güzel olcak.Beklemedikleri bi şut gelecek kaleci barajın arkasına koşacak top diğer tarafta ve golHep bekledim bunu yapmadıklar.Bi gün yapacaklar amaÇok önemli bu benim için.Frikiklerde hiç estetik olmuyor

• Oyunun tadını kaçıran şey şu gerizekalı sahayı hala kaldırmamışlar...gözümü alıo var ya oynayamıorum...hani şu çizgi çizgi olanı diom...he ondan işte...bide memoryde çok yer kaplıo ya sırf option file için silent hillin falan bitirilmiş save'lerini sildim
  • arkadaşlar şunu biliyormusunuz

mesela adamla gidiyorum topu olduğum yerden havaya kaldırıyorum ve gelişine mükemel vuruş yapıyorum ve gol olma yüzdesi çok fazla isterseniz söyleyebilirim
  • bunu yazdıktan sora söleme dicek halimiz yok heralde...söle bi zahmet
  • şimdi ...
    ilk önce denemek için serbest antremanı açalım sonra bi adamı alalım ve topla ilerleyelim yavaş yavaş ilerleyin sonra sağ analogu aşağı ve yukarı hızlı bir şekilde yaptığımız zaman oluyor eğer daha çok havaya kaldırmak istiyorsanız daha etili yapmanız gerek e bir teşekkürü hak etmişizdir
  • teşekkürler Hemen deneyek...
  • oyun diğer serilere nazaran daha güzel olmuş ama şut çekmek için biraz alışmak lazım oyun...çok isinir bozucu olabiliyor
  • deneyen var mı verdiğim taktiği
  • ben denedim oldu saol
  • rica ederim.Hadi herkes denesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.