O adamın kim olduğunu yeni öğrendim.www.fenerbahce.org da bakıyorum lan diyom bu adam çok tanıdık sanki hergün görüyorum bunu.Sonra oyuna bi geçtim hatırladım.Artık göremeyeceğiz ama Zico'yu WE oyunlarında.Japonya'nın teknik direktörü olduğu için koyuyorlardı daha koymazlar.Belki de koyarlar belli olmaz çünkü Japonya'yı 3 defa Dünya Kupası'na götürdü.Heykelini bile dikmişler
feneride kapak yaparlar...yok artık...
quote:
Orjinalden alıntı: Roosevelt
feneride kapak yaparlar...yok artık...
Sen WE serisinde hiç bi klübün kapak olduğunu gördün mü?Adam Japonya futbolunu nerelere taşıdı bırak da yapsınlar!..
Evet arkadaslar sonunda bende aldim, Turkce yamali... Once tereddut ettim yanlis oyun mu diye ama menuler ve oynanis degisik olunca rahatladim. Dedim bide faullere bakiyim, devamli pres sonucu hic faul calinmadan hep top kazanmamdan anladim WE10 oldugunu
Acaba takımların lisansları nasıl yine eskisi gibi mi ?
Her takımın lisansı yok ama çoğunluğunun var
istanbulda we 10 türkçeyi nerede bulabilirim?
(korsan) :)))))))
quote:
Orjinalden alıntı: freedom7
istanbulda we 10 türkçeyi nerede bulabilirim?
(korsan) :)))))))
sorduğun soruya baak Kadıköy !!!!
Valla akadaşlar ben Türkçe'sini çok beğendim. Gayet başarılı olmuş...
türkçesinde spiker de mi türkçe seslendiriyor?
quote:
Orjinalden alıntı: pckopatjam
türkçesinde spiker de mi türkçe seslendiriyor?
Spiker japonca Ama şimdiye dek çoktaaaan alışmışız japonca spikere onun için önemli değil bu. Menülerin tümü türkçe ve çok başarılı. Sadece bir kaç türkçe karakter sorunu olmuş o kadar...
zaten japonca olsun türkçesine alışamamıştım
hem gülüom japon spiker konuşunca
quote:
Orjinalden alıntı: pckopatjam
zaten japonca olsun türkçesine alışamamıştım
hem gülüom japon spiker konuşunca
Donimitoppaa ,OFsaydoo
Arkadaşlar dün oyunda inanılmaz bir bug oldu anlatmak istiyorum
Kendi kalemin önünde forvet oyuncusu bana faul yaptı.Tam kullanacaktım adam yanımdan geçti ve top ona çarptı.9.15 kuralını ihlal etmiş bulundu ama oyunda tekrarlama gibi birşey olmadığından ve kural ihlal edildiğinden topun adama çarptığı göz ardı edildi.E malumunuz serbest vuruşu kullanan oyuncu 1 defa dokunabiliyor topa.Top boşta kaldı benim adam topa dokunamadı.Buraya kadar tamam anlarım ama diğer oyuncular topa doğru gelmedi.Hiçbirşey yapamadımBekledim öyle ilk yarı bitsin diye bitmedi bile.Ben de konsolu kapattım yattımMilyonda 1 olcak bi olay başıma geldi yauv
gobelin arkadaşım sanırım bu benimde başıma gelmişti bende ps2 yi kapatmak zorunda kaldım
bu oyun 9dan kat kat zevkli bence... cok ufak oynanis degisiklikleri var gibi gorunsede inanin oyunun tadini cok guzellestirmis
arkadaşım oyunun sahtesi çıktı yane asıl we10 (grafikler daha güçlü olarak) eylülde çıkıcak bndede war sanki pes5 in yamalı hali bu
ne sahtesi yaw bildiğin we 10 işte ve çok güzel bir oyun.sahte oyunu da ilk defa duyuyorum
Yok yok normal WE10 işte bu
Bu arada ara paslar (koşu yoluna paslar) eskisi gibi adrese teslim olmuyor mu ne Araya hemen giriveriyor adamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: mustafacelen
Yok yok normal WE10 işte bu
Bu arada ara paslar (koşu yoluna paslar) eskisi gibi adrese teslim olmuyor mu ne Araya hemen giriveriyor adamlar...
bencede öle eskiden bütün ara paslar yerini bulurdu..10 da zorlaştırmışlar..
yaw arkadaşlar ne kadar zor olursa o kadar iyi oynadıkça ustalaşıyo insan