Şimdi Ara

Winning Eleven 10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR; YILLARDIR WINNING ELEVEN SERİSİNİN KAPAĞINDA GÖRDÜĞÜMÜZ ZICO ARTIK FENERBAHÇE'NİN BAŞINDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

EVET ARKADAŞLAR; YILLARDIR WINNING ELEVEN SERİSİNİN KAPAĞINDA GÖRDÜĞÜMÜZ ZICO ARTIK FENERBAHÇE'NİN BAŞINDA
    O adamın kim olduğunu yeni öğrendim.www.fenerbahce.org da bakıyorum lan diyom bu adam çok tanıdık sanki hergün görüyorum bunu.Sonra oyuna bi geçtim hatırladım.Artık göremeyeceğiz ama Zico'yu WE oyunlarında.Japonya'nın teknik direktörü olduğu için koyuyorlardı daha koymazlar.Belki de koyarlar belli olmaz çünkü Japonya'yı 3 defa Dünya Kupası'na götürdü.Heykelini bile dikmişler

• feneride kapak yaparlar...yok artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roosevelt

feneride kapak yaparlar...yok artık...
    Sen WE serisinde hiç bi klübün kapak olduğunu gördün mü?Adam Japonya futbolunu nerelere taşıdı bırak da yapsınlar!..
  • Evet arkadaslar sonunda bende aldim, Turkce yamali... Once tereddut ettim yanlis oyun mu diye ama menuler ve oynanis degisik olunca rahatladim. Dedim bide faullere bakiyim, devamli pres sonucu hic faul calinmadan hep top kazanmamdan anladim WE10 oldugunu
  • Acaba takımların lisansları nasıl yine eskisi gibi mi ?
  • Her takımın lisansı yok ama çoğunluğunun var
  • istanbulda we 10 türkçeyi nerede bulabilirim?

(korsan) :)))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom7

istanbulda we 10 türkçeyi nerede bulabilirim?

(korsan) :)))))))

sorduğun soruya baak Kadıköy !!!!
  • Valla akadaşlar ben Türkçe'sini çok beğendim. Gayet başarılı olmuş...
  • türkçesinde spiker de mi türkçe seslendiriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

türkçesinde spiker de mi türkçe seslendiriyor?

Spiker japonca Ama şimdiye dek çoktaaaan alışmışız japonca spikere onun için önemli değil bu. Menülerin tümü türkçe ve çok başarılı. Sadece bir kaç türkçe karakter sorunu olmuş o kadar...
  • zaten japonca olsun türkçesine alışamamıştım

hem gülüom japon spiker konuşunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

zaten japonca olsun türkçesine alışamamıştım

hem gülüom japon spiker konuşunca
    Donimitoppaa ,OFsaydoo

Arkadaşlar dün oyunda inanılmaz bir bug oldu anlatmak istiyorum

Kendi kalemin önünde forvet oyuncusu bana faul yaptı.Tam kullanacaktım adam yanımdan geçti ve top ona çarptı.9.15 kuralını ihlal etmiş bulundu ama oyunda tekrarlama gibi birşey olmadığından ve kural ihlal edildiğinden topun adama çarptığı göz ardı edildi.E malumunuz serbest vuruşu kullanan oyuncu 1 defa dokunabiliyor topa.Top boşta kaldı benim adam topa dokunamadı.Buraya kadar tamam anlarım ama diğer oyuncular topa doğru gelmedi.Hiçbirşey yapamadımBekledim öyle ilk yarı bitsin diye bitmedi bile.Ben de konsolu kapattım yattımMilyonda 1 olcak bi olay başıma geldi yauv

• gobelin arkadaşım sanırım bu benimde başıma gelmişti bende ps2 yi kapatmak zorunda kaldım
  • bu oyun 9dan kat kat zevkli bence... cok ufak oynanis degisiklikleri var gibi gorunsede inanin oyunun tadini cok guzellestirmis

• arkadaşım oyunun sahtesi çıktı yane asıl we10 (grafikler daha güçlü olarak) eylülde çıkıcak bndede war sanki pes5 in yamalı hali bu

ne sahtesi yaw bildiğin we 10 işte ve çok güzel bir oyun.sahte oyunu da ilk defa duyuyorum
  • Yok yok normal WE10 işte bu

Bu arada ara paslar (koşu yoluna paslar) eskisi gibi adrese teslim olmuyor mu ne Araya hemen giriveriyor adamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafacelen

Yok yok normal WE10 işte bu

Bu arada ara paslar (koşu yoluna paslar) eskisi gibi adrese teslim olmuyor mu ne Araya hemen giriveriyor adamlar...

bencede öle eskiden bütün ara paslar yerini bulurdu..10 da zorlaştırmışlar..
  • yaw arkadaşlar ne kadar zor olursa o kadar iyi oynadıkça ustalaşıyo insan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.