Şimdi Ara

winrar arşiv bulunamadı hatası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 gb lık bir dosya indirdim. ve açmaya kalktığımda bana bu hatayı veriyor.
    Bunu çözmenin br yolu varmı?

• Rar repair programları var onları bir dene sıkıştırma esnasında eksik olarak yaptığından olabilir...

büyük veri sıkıştırmalarında böyle sorunlar olabilir
  • peki önerebileceğin bi program varmı rar repair ile ilgili

bi isim verebilirsen çok iyi olur.
  • boş yere zaman harcama 1 gb lik bir dosyayı bedava vermezler
    senin sucun yok veriyi verende

cok lazım ise bir daha indirmeyi dene
  • rar dosyası mı bu indirdiğin dosya belki farklı bir dosyadır mesela mp3 lerde çok rastlanır.. Aslında dosya mp3 dosyasıdır ama indirirken sorun yaşamamak için uzantısını zip yada rar olarak değiştirir aslında sıkıştırılılmış bir dosya değildir.. İndirdiğin şeyin içeriğini söylersen belki yardımcı olabiliriz...

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

rar dosyası mı bu indirdiğin dosya belki farklı bir dosyadır mesela mp3 lerde çok rastlanır.. Aslında dosya mp3 dosyasıdır ama indirirken sorun yaşamamak için uzantısını zip yada rar olarak değiştirir aslında sıkıştırılılmış bir dosya değildir.. İndirdiğin şeyin içeriğini söylersen belki yardımcı olabiliriz...

Saygılar..

emule dan indirdim. neşet ertaş ın bütün albumlerinin olduğu bi rar dosyası.
  • bozuk sıkıştırılmış winrar dosyası düzeltmenin imkanı olabileceğini sanmıyorum üstelik 1 gb lik bir dosyanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    winrar hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpsi1987

bozuk sıkıştırılmış winrar dosyası düzeltmenin imkanı olabileceğini sanmıyorum üstelik 1 gb lik bir dosyanın

katılıyorum
  • CRC hatası verdiyse düzeltemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpsi1987

bozuk sıkıştırılmış winrar dosyası düzeltmenin imkanı olabileceğini sanmıyorum üstelik 1 gb lik bir dosyanın

yapma ya. Neyse sağolun görüşleriniz için.
    Ne yapalım başka bi yerdenindireceğiz artık.
  • Arkadaşlar bu hatayı çok fazla alınca sonunda iyi bir araştırma ile sorunun kaynağını çözdüm ve sorun çok basit. Rar programınız eski veya o programı desteklemeyen bir sıkıştırma mevcut. Sorunun kolay çözümü ise üçüncü parti başka bir sıkıştırma programı ile açmak. Ben bu güne açılamayan her tür dosyayı bununla açtım. Belli ki kimse bunu önermemiş ve bilmiyor. Dosyalarınızı bir de 7-Zip ile açmayı deneyin %99 açılacaktır. %1 bozuk veya hatalıdır.

https://www.gezginler.net/indir/7-zip.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.