Şimdi Ara

Winrar'dan dosya çıkarmaya yeterli alanım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Winrar'da sıkıştırılmış olan şeyleri klasöre aktarmam gerekiyor fakat yeterli depolama alanım olmadığı için aktaramıyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim? Bir yolu var mı?

• İşe yaramaz verileri silerek yer açabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

Verilerimin hepsi işe yaradığı için silemiyorum maalesef.

• Windows cop dosyalarini falan cerezleri silip yer acabilirsin. Temp lerin icini bosaltabilirsin. Hem windows ta, hem de kullanici klasorunde vardir, appdata/local/temp gibi... Ama appdata dan silersen tarayicidaki sifreler vs verilerde silinebilir, uyarayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

temp dosyasının içindeki bütün her şeyi silsem sorun olur mu?

• KomsiHomida K kullanıcısına yanıt

Ben firefox falan hicbir veriyi pc de barindirmiyorum surekli siliniyor bende, ayrica kendimde de temp klasorlerini belli araliklarla silerim. Olabilecek sorunu soyledim zaten, sifrelerin tarayici gecmisin vs bu veriler silinir, daha once gezdigin site ve ayarlari sifreleri vs.. bunlar senin icin onemliyse silme... Bende hic onemli degil, lazim olan siteleri kaydediyorum zaten gerisi cop mop tutmuyorum pc de... Window yedekleri ve guncellestirme yedeklerini soylemedim, onlarda silinebilir lakin bir sorunda sistemi geri yukleme yapamazsin, format atmak zorunda kalirsin. Bu yuzden onu soylemedim ama orda da kalabaliktir dosyalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windirstat yükleyin. gereksiz çok dosya olduğunu göreceksiniz. eski windows güncelleştirmeleri, boyutu tekrar eden dosyalar silindiğinde yeriniz olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka boş disk yada flash bellek varsa WinRAR ın temp klasörünü ayarlardan değiştirebiliyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RAR dosyaları volüm şeklinde çok sayıda dosya ise RAR, R00, R01 şeklinde sırayla çıkartma yaparken çıkartma işlemi biten volümler çıkartma işlemi devam ederken silinebilir. Silme işlemi kalıcı değilse geri dönüşüm kutusundan da silinmelidir yoksa disk boşalmaz. Çıkartmadan önce dosyanın özelliklerinden sıkıştırma oranına veya orijinal boyutuna bakın aksi taktirde disk alanı yetmeyebilir. RAR dosyası tek dosya ise ve sistemde 16-64 GB gibi RAM varsa Ram Disk tipi yazılımlarla hafızanın bir bölümü disk sürücüsü gibi kullanılabilir, RAR dosyası geçici olarak bu sanal sürücüye çıkartılabilir. Ram Disk sürücüleri genelde geçicidir, PC kapandığında dosyalar silinir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.