Şimdi Ara

Winrar Hakkında 2 Basit Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Winrar'ın içine en hızlı dosya atma taktiği nedir? Amacım sıkıştırmak değil, sadece dosyayı winrar içine atmak. "Depola" seçeneğini yapıyorum fakat umarım doğrudur. Eğer doğruysa daha hızlı depolamak için hangi ayarları kullanmam gerekir, bi püf noktası falan var mı bu şeyin?

2- 1 Winrar içine en fazla ne kadar dosya sığar? Tekrar söylüyorum amacım sıkıştırmak değil, veya dosyayı upload sitelerine falan upload etmek değil. sadece winrar içine atmak. daha demin 7gb oldu ve bir anda içine dosya almamaya başladı. ben de yeni bi tane daha açmak zorunda kaldım. belli bi sınırı var mı bunun, varsa kaçtır?

Hadi bakalım yardımınızı bekliyorum

• yukarı. bilgisi olan yok mu?
  • 1-doğru

2-"Arşive eklenebilecek dosya sayısı kullanılabilir belleğe ve dosya adlarının uzunluğuna göre değişim gösterir. Kabaca, arşivlenen her RAR arşivi dosyası için 128 bayt bellek gerekir. Örneğin, yaklaşık bir milyon tane dosyayı arşivlemek için 128 MB belleğe sahip olmanız önerilir. WinRAR'ın, 1 milyondan fazla dosyayı idare edebildiği test edilmiştir.
    RAR arşivinin boyutu ve arşivde olabilecek tek dosya boyutu sınırı 8,589,934,591 GB'tır (9,223,372,036,854,775,807 bayt). Unutmayın ki 4 GB'tan büyük arşivler oluşturabilmek için NTFS dosya sistemini kullanmalısınız, eski dosya sistemleri bu gibi büyük dosyaları desteklemez.
    ZIP arşivinin boyutu ve arşivde olabilecek tek dosya boyutu sınırı 2 GB'tır.
    Genel olarak RAR arşiv biçimi dev sayıda dosyaları saklamak ve gigabaytlarca disk alanı kullanmaya yönelik olarak çok daha uygundur."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.