Şimdi Ara

winrar kendi-açılan arşiv sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc yi açtığımda yada usb bellek taktığım zaman hep bu winrar bişey açmaya çalışıyo ve alttaki çıkıyo.. nedir bu .. mswinsck.ocx dosyasını sysytem klasörüne attım ondandır diye ama bişey değişmedi
    yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

winrar kendi-açılan arşiv
    lj11.dll çıkartılıyor
    mswinsck.ocx dosyasında crc hatası
    tanınmayan arşiv sonu
    hadef klasör:
    c:\\WINDOWS\System32\

• yardım edebilecek kimse yok mu?
  • winrarı program ekle kaldırdan tamamen kaldır.
    bilgisayarını baştan başlat ve açılışta birşey olacak mı bir kontrol et lütfen.ya da baştan başlatmadan önce usb bellek takarak dene sonra restart et bir de onunu sonucuna bak ne olacak
    sonuçları buraya yaz bakalım ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 10 Şubat 2008; 20:35:10 >
  • ama ben virüs gibi bişey olduğunu düşünüyorum... çünkü usb ile başka pclerede geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali15 -- 10 Şubat 2008; 20:40:39 >
  • ben de virüs olduğunu düşünüyorum ama sana winrarı kaldırmanı istememin sebebi açıkcası emin olmaktı.ama sen yapmadın herhalde o yüzden yüzde 1oo emin olmamakla birlikte autorun virüsü ile başının dertte olabileceğini düşünüyorum.

forumda aturoun virüs diye arattırırsan birçok başlık çıkacaktır.O konulardan faydalanabilirsin.
    Saygılar
  • teşekkürler

winrarı kaldırmamamın nedeni virüs olduğunu ve winrarla alakası olmadığını düşünmemden dolayı...
    bunuda zaten yazdım ki sizde aynı görüştesiniz tekrardan yardımın için teşekkürler
  • önce Ad-Aware SE Personal ile denedim sonra kill_autorun diye küçük bi programcık kulladım ve sorun gitti.
    ama hangisi temizledi anlamadım..
    tekrardan teşekkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali15 -- 11 Şubat 2008; 11:31:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.