arkadaşlar ben bir internet cafeye ara sıra oturmaya gidiyorum. adamların bilgisayarlarında çok güzel bir film ve müzik arşivi var. Ancak WinrollBack denen program yedeklemeye izin vermiyor, adam da cimri hayatta vermez. flash belleği takıyorum içine dosyayı atıyorum sorun yok ama eve geldiğimde flash bomboş!! ayrıca flashı çekince PC resetleniyor.Ben görev sonlandırıcı bir program kurup görevi sonlandırmama rağmen işe yaramadı. Programı safdışı bırakmanın yolu muhakkak vardır ama ben bir türlü bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Programı kaldırmayı dene program ekle kaldır dan.Ya da ctrl+alt+del yap işlemler kısmından programı sonlandır.
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Programı kaldırmayı dene program ekle kaldır dan.Ya da ctrl+alt+del yap işlemler kısmından programı sonlandır.
yok hocam program o kadar da basit birşey değil. registryden bile siliyorum ama işlevine devam ediyor.
oha sen internet kafenin pclerin deki dosyalarımı siliyosun adama biraz para ver nası çekiyo
Benim aklıma şöyle bir yol geldi. Şimdi usb bellek kullanıyosun anladığım kadarıyla.Bellekten çalışan bir linuxla bu dosyaları kopyalayabilirsin. ilk önce biostan boot medyası olarak belleği ayarlaman gerekiyo. Benim sana linux tavsiyem slax kill bill. myslaxcreator programıyla belleğe atarsın. ama ik önce kendi bilgisayarında dene biraz öğren sonra orda denersin. gerçi biraz riskli ama olsun işini görür kanımca. internette bu linux dağıtımı ve kullanımı ile ilgili bilgiler bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: tavlasever
oha sen internet kafenin pclerin deki dosyalarımı siliyosun adama biraz para ver nası çekiyo
ne silmesi dostum ya anlatmışım derdimi adamın çok iyi film ve müzik arşivi var kopyalayacağım sadece başka derdim yok. adam tanıdık olmasına rağmen vermiyor işte cimri!! başka yol bırakmadı.
quote:
Benim aklıma şöyle bir yol geldi. Şimdi usb bellek kullanıyosun anladığım kadarıyla.Bellekten çalışan bir linuxla bu dosyaları kopyalayabilirsin. ilk önce biostan boot medyası olarak belleği ayarlaman gerekiyo. Benim sana linux tavsiyem slax kill bill. myslaxcreator programıyla belleğe atarsın. ama ik önce kendi bilgisayarında dene biraz öğren sonra orda denersin. gerçi biraz riskli ama olsun işini görür kanımca. internette bu linux dağıtımı ve kullanımı ile ilgili bilgiler bulabilirsin.
hocam mantıklı şeyler söylemişsin ama baya karmaşık anlayabilirsem denerim teşekkürler. . başka fikri olan?
Aslında hiç de karışık değil. Ben bellekte bu sürümü tutyorum canım sıkılınca, windowstan sıkılınca ya da bir çökme durumunda kullanıyorum. bir de ubuntu live cd var onu da kullanıyorum. zaten içinde cd yazma, müzik dinleme, yazı yazma, web tarayıcısı vb. yazılımlar yüklü geliyo ve en fazla 350mb. tavsiye ederim.
Eğer ilgilenirsen nasıl kullanıcağını anlatabilirim. slax kill bill 5.1.8'in ISO dosyası 204mb, usb belleğe atmak için gerekli olan program olan MySlax Creator ise 2.5-2mb birşey. kolay gelsin.
Denetim masası\Yönetimsel araçlar\Hizmetler den Winrollback durdurup , Kurtarma sekmesinde ki kutuları Eylemi yürütmeyi işaretleyip birde öyle dene:)
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Your uninstaller Pro
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme