Şimdi Ara

Winsnare.exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereden geldiğini bilmediğim bir şekilde bilgisayarıma winsnare adlı bir uygulama yüklenmiş. Her kaldırışımdan 3-4 gün sonra bu program kendiliğinden bir kaç programla beraber yüklenmiş oluyor. Kaspersky ve çeşitli anti-malware yazılımlarıyla taratıp ne varsa silip ardından kendim manuel olarak bir tarama yapıyorum ve bu winsnare ile ilgili olan-olabilecek ne gördüysem temizliyorum fakat program yanında bir kaç yaızlımla beraber 3-4 gün sonra tekrar ben hiçbir işlem yapmaıdğım halde bilgisayarıma yüklenmiş oluyor. Bundan nasıl kurtulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Program kurulduğunda iobit Uninstaller programını bilgisayarına indir ve kur. Bir de bu şekilde kaldır. Daha sonra regedit e gir. Ctrl+f3 yapıp onu ara ve çıkan herşeyi sil. Daha sonra c-users-pc-appdata nın içinde ve alt klasörlerinde o isimde ne varsa onları da sil. Ayrıca bu ne zaman olmaya başladıysa, o günlerde kurduğun oyun - program vs varsa onları da kontrol et. Çünkü bazı programlar beraberinde küçük çaplı yazılımlar da kurabiliyorlar. Bunları bi yap bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı problem bende de var yaklaşık 2 haftadır çekiyorum kurtulabilen silebilen varsa lütfen yardım etsin
  • C:\Windows\System32\svchost.exe -k WinSnare

Sorun büyük ihtimalle burada. Hizmetlerde açık gözüküyor bu winsnare. Devre dışı bırakmıştım ama otomatik olarak kendiliğinden açılmış. Şimdi regeditten winsnare diye aratıp siliyorum gelen dosyaları teker teker. Bakalım ne olacak.
  •  Winsnare.exe sorunu

Söylediklerini denedim ama işe yaramadı malesef. Bu fotoğrafını attığım klasör bir şekilde açılıyor ve sonrasında programları yüklüyor. Bu klasörü açan kaynağı bir türlü bulamadım. Onu bulduktan sonra sorunun çözüleceğini varsayıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreaktheCode

Winsnare.exe sorunu

Söylediklerini denedim ama işe yaramadı malesef. Bu fotoğrafını attığım klasör bir şekilde açılıyor ve sonrasında programları yüklüyor. Bu klasörü açan kaynağı bir türlü bulamadım. Onu bulduktan sonra sorunun çözüleceğini varsayıyorum.

O zaman bitdefender rescue diskini kullan. Belli ki Windows açıkken silinmiyor..?

Bu formattan uzun sürüyor, ancak format atmak istemeyenler için iyi bir yol. Bitdefender dışında, avira, eset ve kaspersky diskleriyle de tarayabilirsin. Google'da pek çok makale mevcut.https://www.technopat.net/2016/04/10/bitdefender-rescue-disk-2013u-usb-bellekten-calistirma/amp/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.