Hani şu zırt pırt ekrana gelen "Falanca öge internete bağlanmak istiyor, ne yapmak istiyorsunuz?" gibi bişe geliyor ya ekrana, Ben buna bir dahaki oturuma dek bana sorma deyip geçiyordum. Ama pek bi faydası olmuyodu, sol alt köşede gelişmiş yada seçenekler gibi bişe var, oraya girdim (ne yaptığımı hatırlamıyotum). Şimdi sormadan direk kendi kendine bağlanıyor. Galiba otomatik bağlan seçeneğini işaretledim. Bunun bi çaresini bileniniz varmı?
bağlandığın bir siteden program indirmiş olabilirsin. bir arkadaşıma böyle 120milyon fatura geldi. Programın ne olduğunu bilmiyorsan formatla gitsin. Ama önce startupa bir bak ...
gergozen bu tür programların uzantıları hep exe mi oluyor?bilgin varmı?
Öneri için teşekkürler, ama konu yanlış anlaşılmış. Benim derdim herhangi bir spy yazılım değil. Asıl konu XP'nin kendi default ayarlarında olan birşey. Ben internete bağlı değilken icq'yu açtım diyelim, o zaman bu kutu çıkıyodu. ICQ internete bağlanmak istiyor, ne yapmak istiyorsunuz? diyordu. Bende iptal deyip geçiyodum. Ama şimdi ise ben icq'yu çift tıklayınca direk 145'i arıyor.
Format at demeyin, yaşlandığımdan mıdır nedir, formattan zevk almaz oldum, eziyet gibi geliyor.
ÇEVİRMELİ AĞA GİR YANİ AĞ BAĞLANTILARIMA GİR ORADAN ÜST MENÜDEN SEÇENEKLERİ SEÇ ORADAN HİÇ BİR ZAMAN OTOMATİK BAĞLANMAYI İŞARETLE OKADAR SORUN ÇÖZÜLDÜ DİMİ YAZARSIN
bu sorunun yanıtı. Pcmagazin dergisinin internet sayfasında var.Eğer orda ararsan bulailirsin.Bende sinir oluyodum o olaya.Şimdi kurtuldum.