Şimdi Ara

WinXP kurulum problemi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar...şuan win98se kullanıyorum format atıp XP pro veya 2000 pro kurmak istediğimde herikisinde de kurulumun başında "Bilgisayarınıza bağlı bir hard disk bulunamadı, bağlı olduğundan veya yapılandırmasının doğru olduğundan emin olun ve tekrar deneyin" diye uyarı veriyor.Fakat 98'i sorunsuz kurup kullanabiliyorum.Bilgisayar açılırken harddiski primary master olarak görüyor ve boyutunuda doğru yazıyor.Fakat bios'a girdiğimde EIDE cihazlarda göremiyorum.Hard diskin jumper'ı master'dı slave yapıp denedim yine görmüyor.Bios'da Auto detect IDE drivers'ı seçiyorum görmüyor.IDE slotunu değiştirdim yine olmadı.(udma66 bu arada kabloda doğru kablo) sonra bios'ta hard diskin sector,head... boyutlarını manuel girdim sonuç yine aynı.Bir iki anlayana sordum karşılaşan çıkmadı.Önerisi olan var mı?Sistem özellikleri:Celeron 500,20GB 5400rpm hdd,256sd ram,Abit BE 6-II board,Asus cdrom,LG cd-rw,Creative live value ses kartı,Winfast 16mb ekran kartı,Creative 56k modem,netgear ethernet.Teşekkürler...

• İçersinde önemli bilgilerin yoksa Partition magic ile Fat32 partiton oluşturup tekrar dene .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.