Şimdi Ara

Wireles bağlantısı kurmak ..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi netimi iptal ettirip komşuyla beraber wireless bağlantı kurmak istiyoruz .. nasıl kurcağız kısa şekilde özetlerseniz sevinirim .. benm herhangi ek bişey almama gerek varmı bir tane wireless modem var ttnetin vermiş olduğu..

Birde aklıma takılan bi soru var.. komşumuzda laptop var ve işe giderkende yanında götürüyomuş ama modem sürekli açık kalcakmış .. ethernet kablosu fln bağlı değilken ben internete nasıl girebilirim .. ne yapmamız lazım ..?yardımcı olursanız sevinirim ..

• arkadaşlar bağlantıyı bi şekilde hallederim ama ikinci sorunu nası halletcem ?wireles komşumuzda olacak ve açık olacak fakat herhangi bi bilgisayara bağlı olmayacak benim girebilme imkanım varmı .. ?

Neti kestireceğim için bunun cevabını bilmem lazım kabak gibi ortada kalmak istemiyorum ..
  • komşu ile aranızda mesafe olarak fazla yoksa bir tane wireless kart alman gerekiyor, bunu bilgisayarına bağlayacaksın ve bağlantı ayarlarını yapıp internete gireceksin, eğer wireless iyi çekmezse ethernet kablosu çekmen gerekecek,
  • kardeş bizim yaptığımızı söyleyeyim.
    üst kat komşumuzla bu şekilde kullanıyoruz.modem bende her zaman açık.bunun iççin bilgisayara bağlı olmasına gerek yok. eğer bilgisayarında wireless özelliği yoksa sen şuna benzer üründen almak zorundasın:
    http://www.hepsiburada.com/airties-wus300-125-mbps-wi-fi-usb-stickduck/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd93465
    kart şeklinde olanlar da var galiba .biz arkadaşa bundan aldık.
    TAVSİYEM:para verip almadan önce bu aletten bir arkadaştan bulup denemeniz.çekerse hattını iptal ettir,yenisini kendine alırsın .paranda boşa gitmez.denemeden karar verme.
    birde arkadaşın modemiyle aynı marka olursa acemiler için daha kolay olabilir..
    YANLIŞIM VARSA USTALAR DÜZELTİR....

• Hayır hocam gayet açıklayıcı oldun .. benim zaten sorunum modemin açık olup herhangi bi bilgisayara bağlı olmamasıydı .. o aleti biliyorum halletcem onu .. Eyvallah teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_06_92

Hayır hocam gayet açıklayıcı oldun .. benim zaten sorunum modemin açık olup herhangi bi bilgisayara bağlı olmamasıydı .. o aleti biliyorum halletcem onu .. Eyvallah teşekkürler ..

kolay gelsin ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.