Masaüstü bilgisayarımda datron adsl wireles modem kullanıyodum.Bağlantıda hiç sorun yaşamıyordum ama nolduysa bağlantı çok kötüleşti önceden film indirirken 500 600 hızla indirirdim şimdilerde 50 yi geçmiyo internetten cs 1.5 oynuyorum ping im 20-30 arası değişirdi ama şimdi 70-80 lerde.Bağlantıda bi sorun vardır diye ttneti aradım hiç bir problem çıkmadı.(Birde bu modemi kablolu kullanıyorum wirelesle bağlanmıyorum)Ayrıca zyxel marka kablolu modemim var bu modemi takınca bağlantı gayet normal filmleri çatır çatır indiriyorum oyunda hiçbir problem yok ama datronu takıyorum internet berbat oluyo bunun sebebi nolebilir modemlere virüs mü giriyo yada çöpe atılma zamanımı gelmiş yapmam gereken bişey varsa bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
ZyXEL modemini devreye al rahat et
tel en yada tabletten wireles ile dosya çekmem icap ediyo ve üst kattaki arkadaş da faydalanıyo o yüzden açtım konuyu normalde zyxel devrede zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme