Wireles modemime bağlanan diğer bilgisayarlar a müdahale edebilirmiyiz en azından neler yaptıklarını görebilirmiyiz bunun için yardımcı programlar varmı? varsa nedirler ve nasıl kullanılırlar . hani hep derler ya bilmediğiniz wireles ağlara bağlanmayın veri güvenliğiniz şifreleriniz vs tehlike altına girer diye hah işte ben benim modemime bağlanan bilgisayarlarla yapılan işlemleri görebilirmiyiz müdahele edebilirmiyiz diye soruyorum. not:karşıdaki bilgisayara program yüklemek olası değil
wireless bağlantınızı kullanan bilgisayarlara, modem arayüzünden mac adresini ve ip adresini görebilirsiniz yada bağlantısını engelleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi bilgisayarlarda ne tür işlemler yapıldığını görebilmeniz için rdp protokolünü kullanan proglamlar var fakat her iki bilgisayardada işlemler yapılması gerekiyor program kurulumu vs gibi.. Piyasada free izleme programları kurulum gerektiriyor. Kurulum gerektirmeden system32 altına atacağınız tek bir dosya ile bilgisayarın açılışında kendini services olarak başlatan ve hiçbirşekilde kullanıcı tarafında farkedilmeden kullanabilinen bir izleme programı arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: ScanServ
wireless bağlantınızı kullanan bilgisayarlara, modem arayüzünden mac adresini ve ip adresini görebilirsiniz yada bağlantısını engelleyebilirsiniz. Dediğiniz gibi bilgisayarlarda ne tür işlemler yapıldığını görebilmeniz için rdp protokolünü kullanan proglamlar var fakat her iki bilgisayardada işlemler yapılması gerekiyor program kurulumu vs gibi.. Piyasada free izleme programları kurulum gerektiriyor. Kurulum gerektirmeden system32 altına atacağınız tek bir dosya ile bilgisayarın açılışında kendini services olarak başlatan ve hiçbirşekilde kullanıcı tarafında farkedilmeden kullanabilinen bir izleme programı arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
cevap için teşekkürler.o zaman benim anladığım dışarda ,alışveriş merkezlerinde vs de wireles ağlara bağlanmamın , artı bir riski yok diyebilirmiyiz.