Evimin yan tarafında bitişik duvarda cafe var. Bu cafede wireless modem ile internet erişimi sağlanabiliyor, sınırsız ve şifresiz. Ipod touch' umla cok iyi bağlantı sinyali alip girebiliyorum. Aynı zamanda masaüstü bilgisayarımda da kablolu bağlantı var ve her ay internet ücreti ödüyorum. Masaüstü bilgisayarıma wireless adaptör almak istiyorum.
Bu konuda bilgisi olan ve bana wireless adaptör(marka-model) önerecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Saygılarım;
usr nin cok ufak dıkdortgen seklınde beyaz uzerınde usr robotıcs yazan bı apartı adaptoru war , bana gore cok saglamm laptoplar ıcın ve fazla dosya transfreı yapmıyacak arkadaslar desktoplar ıcın. ama saglam dosya download yapıcam dıyorsan gıdıp wıreless ethernet kartı alman lazım pci gibi takıoyrsun arkasında antenı war yınede onun da markası usr robotıcs olmasına dıkkat et. modelıne gelınce bı model war zaten 54mbps olanı ona bakabılırsın ama yıne de bı kac gun arastır , en ıyısı warmıdır sanmıyorum ama olabılır :) bılmedıgım bısıler
Bu konuda adaptörlerin 125 mbs olanlari var. Bunların bana avantajı var. Asus wireless adaptör almayı dusunuyorum.
walla sen bılırsın , sadece fıkrım bu herkeste usr war , ama asus daha ıyıse al napalım
edimax bulabilirsen tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme