Şimdi Ara

wireless anten yapımı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektirik bolümünde açtığm konuda kimse yardımcı olmadığı için buraya yazdım
    arkadaşlar elimde wirelees anten bulunmaktadır bunu nasıl kapsamını arttırabilirim

forumdaki konuları okudum çok güzeldi peki bende ki wireelesle olurmu resimleri koyacam

yaptıkları gofret kutuları gibi bende yapabilirmiyim...
    bu aşağdaki wireelesle aşşağdaki wireless anakarta takılıyor ben kablosunu uzatıp aynı göfret kutusundaki gibi yapabilirmiyim

burası kasanın arkasına giriyor kabloyu uzatıp gofret kutusuna bağlayabilirmiyim ? ...

wireeleste böle bişey kablosu var bence olur mantıken ...

ilgilenen ve yardım eden arkadaşlar olursa çok sevinirim ...

• Hocam o anten ölmüş. Onunla birşey yapabileceğini zannetmiyorum, fakat gofret kutusu ile anten yapmıştım, gayet de güzeldi, işe yaradı tavsiye ederim...
  • Bilgisayarınız masaüstü bir bilgisayar hehrlde. WİFİ alıcısa da PCI slotuna takılan modellerden sanırım...

EĞer böyleyse hiç antenle falan uğraşmayın derim... Ağ kablosuyla bilgisayara bağlanan wifi alıcıları (ve/veya AP) var (DWL2100 Ap, Airties AP 400 V.b.)..

Bunlardan birisni almanızı tavsiye ederim.. Balkona, çatıya, tavana, istediğiniz yere koyabilirsiniz. Uzatma kablosu ok anten falan uğraşmanıza gerek yok. Fİyatlarında o kadar pahalı bi şey değil...

100-150 lira civarında değişiyoo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.