elektirik bolümünde açtığm konuda kimse yardımcı olmadığı için buraya yazdım arkadaşlar elimde wirelees anten bulunmaktadır bunu nasıl kapsamını arttırabilirim
forumdaki konuları okudum çok güzeldi peki bende ki wireelesle olurmu resimleri koyacam
yaptıkları gofret kutuları gibi bende yapabilirmiyim... bu aşağdaki wireelesle aşşağdaki wireless anakarta takılıyor ben kablosunu uzatıp aynı göfret kutusundaki gibi yapabilirmiyim
wireeleste böle bişey kablosu var bence olur mantıken ...
ilgilenen ve yardım eden arkadaşlar olursa çok sevinirim ...
Hocam o anten ölmüş. Onunla birşey yapabileceğini zannetmiyorum, fakat gofret kutusu ile anten yapmıştım, gayet de güzeldi, işe yaradı tavsiye ederim...
Bilgisayarınız masaüstü bir bilgisayar hehrlde. WİFİ alıcısa da PCI slotuna takılan modellerden sanırım...
EĞer böyleyse hiç antenle falan uğraşmayın derim... Ağ kablosuyla bilgisayara bağlanan wifi alıcıları (ve/veya AP) var (DWL2100 Ap, Airties AP 400 V.b.)..
Bunlardan birisni almanızı tavsiye ederim.. Balkona, çatıya, tavana, istediğiniz yere koyabilirsiniz. Uzatma kablosu ok anten falan uğraşmanıza gerek yok. Fİyatlarında o kadar pahalı bi şey değil...