selam arkadaslar acemiyim umarım yanlıs yere acmıyorumdur.bennim sorunum su vista yüklü hp marka laptobumdan çapraz üst komşumun arties marka modeminden internet alıyorum.fakat sinyal seviyesi 2,hatta 3 dişken bile kopmalar oluyor bazen anlık bazen uzun süreli kopmalar.wireless adaptör benim için çözüm olur mu yoksa baska bi yol önerebilecek arkadasların yorumlarını bekliyorum gercekten zor durumdayım tesekkürler.
komşunun modemi n özellikli ise sorun olmaz ama değilse senin aparat alman bir işi yaramayacaktır.
bütçe sıkıntın yoksa alfa nhr yada nha modeli usb wifi adaptör. bütçe sıkıntılı ise tp-link 7200nd usb wifi adaptör işini gayet iyi görür. laptobunun kendi alıcısına epey fark atar bu alıcılar.
Arkadasina sordunm ondada oluyormu? Modemin modeli nedir bazilarinda bu tarz sıkıntılar var usb ilede cozemeyebilirsin.
Aynı sorun bende de var. Bunun sebebi kanal frekanslarından olabilir. Tarayıcının araç çubuğuna 192.168.2.1(ve ya sonu 1.1)yazıp gir kanal ayarlarını yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme