Şimdi Ara

Wireless Bağlantı Sorunu Çözülmüyor RESİMLİ Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süredir çözemediğim bir sorun inşallah bilen bir arkadaş çıkar ? Şimdiden teşekkürler.....

Arkadaşlar modem markası:PHİLİPS SNA 6500
    Kurulumunu yaptım şifre ve kullanıcı adı herşey doğru girildi...kablosuz olarak bağlantı gerçekleşti aşağıdaki resimde görüldüğü üzere

[simage][img=http://img143.imageshack.us/img143/7942/sorun1gy0.th.jpg][/simage]

aradan 5 dk geçiyor bağlantı kopuyor ve tekrar bağlantının geri gelmesi için Windows Güvenlik Duvarını kaldırıyorum Ağ Bağlantılarını onar diyorum geri geliyor

[simage][img=http://img47.imageshack.us/img47/8884/sorun2qe8.th.jpg][/simage]

Kısacası bağlantı 5 dk arayla kopuyor...bağlanabilmem için bağlantıyı onarmam ve Windows Güvenlik duvarını kaldırıp veya tekrar devreye sokmam gerekiyor....Virüs koruma programı olsun bütün programlar kapatılıpta denenmiştir yine de bağlantı kopuyor.....
    Bu sorunu çözen arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakoreken -- 8 Eylül 2008; 21:35:16 >

• Bilgisayarındaki wireless adaptörün driveri güncel mi? Bende aynı şeyleri yaşadım zamanında.
  • modemi güncelleştirdiğim zaman hiç bağlantı sağlanamıyor....ya çok sinir bozucu bir problem yani herşey tamam fakat ağdan düşüyorum
    -virüs taranması yapılmıştır
    -antivirüs programları kapatılarak denenmiştir yine bağlantı kopuyor
    -kablolu bir modemle denenmiştir herhangi bir sıkıntı yok
    -modem güncelleştirelerek denenmiş sonuç yine başarısız
    -modemle ilgili donanımsal bir problem olduğunu düşünmüyorum bi yerde bir hata var ama nerde???
    bilen varsa lütfen bi şeyler yazsın
  • Aynı kanaldan yayın yapan başka bir modem senin sinyallerine parazit yapıyor. Başka bir kanal denemeyi dene....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakoreken

modemi güncelleştirdiğim zaman hiç bağlantı sağlanamıyor....ya çok sinir bozucu bir problem yani herşey tamam fakat ağdan düşüyorum
    -virüs taranması yapılmıştır
    -antivirüs programları kapatılarak denenmiştir yine bağlantı kopuyor
    -kablolu bir modemle denenmiştir herhangi bir sıkıntı yok
    -modem güncelleştirelerek denenmiş sonuç yine başarısız
    -modemle ilgili donanımsal bir problem olduğunu düşünmüyorum bi yerde bir hata var ama nerde???
    bilen varsa lütfen bi şeyler yazsın

Modem değil, blgisayarının içindeki "wireless adaptörün" driveri güncel mi?
  • valla nasıl oldu bilmiyorum ama sorun kendiliğinden çözüldü güvenlik duvarını kapattım virüs programını devre dışı bıraktım restart yaptım düzeldi..... konu ile ilgili olarak ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Virüs programınız neydi? Windows haricinde extra bir firewall kullanıyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.