Şimdi Ara

WİRELESS HAKKINDA - ACCESS-POİNT YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BEN 5 YILDIZLI BİR OTELDE ÇALIŞIYORUM. OTELİMİZ 7 KATLI VE NORMALDE BİR TANE LOBİDE 1 TANE 1. KATTA VE BİR TANEDE TERAS KATTA ACCESS-POİNT İLE ODALARA İNTERNET VERİYORUZ. FAKAT 1. KATTAKİ ACCESS-POİNT İÇ TARAFTA OLDUĞU İÇİN SADECE İÇ TARAFTAKİ ODALARA İNTERNET VERİYOR DIŞA BAKAN ODALAR WİRELESSE GİREMİYOR. BENİM YAPMAK İSTEDİĞİM İSE;
    OTELİN BELLİ BİR NOKTASINA ACCESS-POİNT KOYUP BÜTÜN OTELİN VE ÇEVRESİNİN NET BİR ŞEKİLDE HIZI YÜKSEK ŞEKİLDE NETE BAĞLANMASINI SAĞLAYABİLİRMİYİM. YANİ ACCESS-POİNTİN YANSITMASINI TÜKSELTEBİLİRMİYİM YARDIMCI OLURASNIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEĞİN : SADECE LOBİ YE BİR TANE ACCESS - POİNT KOYARAK LOBİ , BÜTÜN KATLAR , TERAS , BAHÇE YE WİRELESS VEREBİLİRİMİYM.

• belli ki otel sana ait değil ama ben bu işi yaparım ya da ben bu işi yapmaya yönelik çalışmada varım diyorsan, git bir havuzda yüz de gel benim için hem serinler, rahatlarsın hem de ben havuza girmiş kadar sayarım kendimi.
    örneğinde çok iyimser bakmışsın ya, bir tane ap ile bu iş olur mu? sen ap' lerden birinin ayarını boz, farklı bir ayar yap ve lobi başta olmak üzere katların belli noktalarına koyarak, bir bakın bakalım ap' yi bilgisayarda görebiliyormusun ya da sinyal şiddeti nedir ne değildir, kendine bir harita çıkar. 7 kat çok yani, bu binayı anca profesyonel ellere teslim etmeli diyeceğim ama senin yapacağın iş belli, haritayı çizecen, haritaya mümkün olduğunca en az ap' yi yerleştirecen. ap seçimi de ayrı bir mevzu. bence sen hiç yorma kendini beş yıldıza dokunmaz, çağırsın bir network uzmanı halletsin işi. :p

• valla iyi diyonda benim yapmam lazım repeaterla halletmeye çalışcam işi herhalde ozaman başarılı olurum dış odalarada verme konusunda
  • ap olup da repeater özelliğinin olmaması sürpriz olur. yalnız burada şöyle bir sorun var. repeater' ları birbirine bağlayabiliyormuyuz? bunu bir araştır derim. o zaman iş kolay yani. bir ping çekiyorsun ve bekliyorsun. sonra phooonnggg diye ses geliyormuş vesselam.
  • bir tane repeater alcam işte onu deneycem ping atmam yeterlimi modemin ip sine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.