Şimdi Ara

WİRELESS HAKKINDA - ACCESS-POİNT YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BEN 5 YILDIZLI BİR OTELDE ÇALIŞIYORUM. OTELİMİZ 7 KATLI VE NORMALDE BİR TANE LOBİDE 1 TANE 1. KATTA VE BİR TANEDE TERAS KATTA ACCESS-POİNT İLE ODALARA İNTERNET VERİYORUZ. FAKAT 1. KATTAKİ ACCESS-POİNT İÇ TARAFTA OLDUĞU İÇİN SADECE İÇ TARAFTAKİ ODALARA İNTERNET VERİYOR DIŞA BAKAN ODALAR WİRELESSE GİREMİYOR. BENİM YAPMAK İSTEDİĞİM İSE;
    OTELİN BELLİ BİR NOKTASINA ACCESS-POİNT KOYUP BÜTÜN OTELİN VE ÇEVRESİNİN NET BİR ŞEKİLDE HIZI YÜKSEK ŞEKİLDE NETE BAĞLANMASINI SAĞLAYABİLİRMİYİM. YANİ ACCESS-POİNTİN YANSITMASINI TÜKSELTEBİLİRMİYİM YARDIMCI OLURASNIZ SEVİNİRİM.

ÖRNEĞİN : SADECE LOBİ YE BİR TANE ACCESS - POİNT KOYARAK LOBİ , BÜTÜN KATLAR , TERAS , BAHÇE YE WİRELESS VEREBİLİRİMİYM.

• eğer bir access point yeterli gelmiyorsa daha güçlü bir anten kullanabilirsin. Antende işe yaramıyorsa 2. bir access point 'i repeater(tekrarlayıcı/köprü) olarak konfigre edebilirsin. zayıflaya sinyali güçlendirebilirsin. stratejik noktalara koyduğun access pointler ile tüm odalardan erişim sağlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fciftci06 -- 7 Haziran 2008; 7:08:11 >
  • evet repeater almak sanırım en mantıklısı ama bir sorum olcak repeaterda kablo bağlantısı olmayacak dimi birde kablo bağlantısı olmadan repeater direk kendisi sinyali yükseiltirmi yoksa onunda ayarlarını yapmamı gerek yapmamam gereksede ayarlarını nasıl yapabilirm
  • bir access pointi repeater olarak ayarlayabilirsin. smc dlink hatta airties adsl modemde repeater seceneği var.
    kabloya gerek yok. zaten oraya kadar kablo götürmek mantıksız olur bir access daha takarsın değilmi. zaten amaç kablolamadan kurtulma değilmi. o noktadan sinyali alabiliyormusun bu önemli. bir tarama yaparsın hangi sinyal için tekrarlama yapacaksin onu belirle yeter. açık bir bağlantı olacağından filtre şifre olayıda olmaz tak kullan gibi birşey olur.
  • valla pek bişey anlamadım kardeşim o kadar bilgili degilim ama yinede saol
  • Elimdeki dlink ayarları

ilk resimde Çalışma modunu belirle........................

Çevredeki Sinyalleri tara kendi sinyalini seç işlem tamamdır.

• tşk ederim bunu bi deneyeyim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.