Şimdi Ara

Wireless ile düşen download hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün önce Quiknetin 20MB download 10 GB kotalı paketini aldım.
    Quiknetin kendi sitesi ver hiziniteset . com burada kabloyu taktıgımda download hızım 19MB oluyor ancak wireless baglandıgımda (router ile 30 cm fark olsa bile) 11MB oluyor bir kez 12MB gordum..

Router Pirelli yeni modem ile geldi.
    Bende Dell XPS 1530 var ve 801g wireless'ı destekliyor.

Sizce neden wirelessta bu kadar kayıp oluyor bence cok sacma.
    Baska arkadaslarimda quicknet kullanıyor ancak 5MB paketi ile ve wireless ile test ediyoruz aynı siteden 5MB download hızı cıkıyor.
    Yani benimkisinde sanki bir ayar sorunu var.

Bu arada 801g olmaz ise 54MB wireless bagalantısı olmaz sanırım bunuda Vista gosteriyor baglantım 54MB wireless ile.

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.

Not: Bu arada Upload hızı mukemmel 5MB!!!!! bende bakıcı için 3 wireless kamera var kurdugumda cok iyi olacak :)

• Kullandığın Wireless modem kaç Mb'e kadar destekliyor acaba ?Laptop wireless alıcın destekliyor olabilir ama modeminde okadar hızı desteklemesi lazım. Modemin markası ve kalitesi önemli olabilir. Mesela açık alanda 3 km mesafeli diye satılan telsiz lerin 1km den fazla çekmediğine hep şahit olmuşuzdur. Benim modem Robotics 9106 7 yıl önce aldım hala kullanıyorum. Onda 54mb diyor ama malesef hiç deneme fırsatım olmadı. En fazla 2mb deneyebildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Aykaç -- 20 Haziran 2009; 23:34:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.