Şimdi Ara

Wireless KARMASASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar kimse yogurdum ekşi demıyor.Forum üstune forum okuyorum ama işin içinden çıkamıyorum.Lütfen tecrube ettiğiniz kullandıgınız modemler ile ilgili bılgı-tavsıye verırsenız sevınırım.
    Forumlarda kullanılan modemler bakıyorum pahalı guzel markalı cıhazlar.Cogu kotuluyor veya teknık konulara gırıyor.Mumkun oldukca sorunumu yalın bır dılle anlatıyorum.

-Kullanılacak alan ev.120 mt2.Cihazlarım 1 Ad. masaustu pc , cep telefon ,ve media player(internete giriliyor).
    -İnceledıgım ve içinden çıkamadıgım markalar;Airties-Linksys-Tp-link-zyxel.Öncelikle 300 mbps olsun istiyorum.

Evımde arkadaslarım geldiğinde dizüstu pc leri ile rahatca kopmadan kablosuz internete baglantı yapabılecekleri aynı zamanda cep tlf. kablosuzdan yararlanabılecekleri ,
    Yine benım tv yanında duran media playere baglıyacagım usb wrieless yardımı ile uyumlu , televızyonum da ınternete gırebilecegım kablosuz ozellıgile içerideki odadan pc ye baglanıp film izleyebılecegım bır modem tavsıyenızı bekliyorum.

TTNET abonseiyim ADSL kullanıyorum sınırsız 8mbit.

Umarım derdımı anlatabılmısımdır.Network baglantılar hakkında bılgım becerım zayıftır.
    Fiyat / butce içinse 200 tl ye kadar butce ayırabılırım Ya da 2.el bakabılırım..Saygılar ve tesekkürler..

• konu kapanabılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.