Arkadaslar kimse yogurdum ekşi demıyor.Forum üstune forum okuyorum ama işin içinden çıkamıyorum.Lütfen tecrube ettiğiniz kullandıgınız modemler ile ilgili bılgı-tavsıye verırsenız sevınırım. Forumlarda kullanılan modemler bakıyorum pahalı guzel markalı cıhazlar.Cogu kotuluyor veya teknık konulara gırıyor.Mumkun oldukca sorunumu yalın bır dılle anlatıyorum.
-Kullanılacak alan ev.120 mt2.Cihazlarım 1 Ad. masaustu pc , cep telefon ,ve media player(internete giriliyor). -İnceledıgım ve içinden çıkamadıgım markalar;Airties-Linksys-Tp-link-zyxel.Öncelikle 300 mbps olsun istiyorum.
Evımde arkadaslarım geldiğinde dizüstu pc leri ile rahatca kopmadan kablosuz internete baglantı yapabılecekleri aynı zamanda cep tlf. kablosuzdan yararlanabılecekleri , Yine benım tv yanında duran media playere baglıyacagım usb wrieless yardımı ile uyumlu , televızyonum da ınternete gırebilecegım kablosuz ozellıgile içerideki odadan pc ye baglanıp film izleyebılecegım bır modem tavsıyenızı bekliyorum.
Umarım derdımı anlatabılmısımdır.Network baglantılar hakkında bılgım becerım zayıftır. Fiyat / butce içinse 200 tl ye kadar butce ayırabılırım Ya da 2.el bakabılırım..Saygılar ve tesekkürler..