Şimdi Ara

Wireless outdoor anteni modeme bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar outdoor bir anteni modeme kabloyla monte etmek gerekli mi yoksa kablosuz olarak kullanabileceğimiz bir çözüm var mı?Ya da bunların yerine komşuya vereceğim paylaşım için sinyal güçlendirmede ne kullanabilirim?YARDIM!..

• outdoor antenler genelde n-connektor oluyorlar. indoor wireless cihazlarda genelde rp-sma oluyor. rp-sma yi n-connectore bagliyacak bir ara kablo buyuk ihtimal gerekir. zaten adam gibi bir outdoor antenden bahsediyorsak biraz buyuk olur. cihazla antenin baglanti tipleri uyussa bile cihazin ucuna ara kablo olmadan direk baglamak zor ve kullanissiz olur.
  • Arkadaşlar zaten antenler ve wireless modemler bağlantılarınızı kablosuz kullanmanız içindir ee bunlarında hiçbiryere bağlanmaması gibi bir ihtimal ben düşünemiyorum.Anteni modeme bağlamak gerekli veya değil bu tamamen senin ihtiyacına kalmış olan bir sey tabiki bunu derken wireless bağlantının kapsama alanının genişletilmesi veya bir yere yönlendirilmesinden söz ediyoruz.Burada sorunu sorarken yasadığın tereddüt cümlelerin anlaşılmasını biraz zorlaştırmış gibime geldi.Komşuna vereceğin wireless bağlantı için tabikide elinde varsa anteni kullanmak yoksa modemin antenlerine yapılacak sinyal güçlendirici çalışmalardır.Bunlar ne dersen pek çok mesajlarımızda yazdığımız üzere basit çözümlerdir internette ve forumda araştırıp kolayca bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.