Şimdi Ara

wireless sanki hiç yok !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar bir kaç gün önce baya eski bir model laptopa format attım formattana önce wireles gayet güzel çalışıyordu ama ben format attıktan sonra sanki bilgisayarın hiç wirelesi yokmuş gibi oldu wirelese dair hiç bi şey bulamıyorum bilgisayarda sadece kablosuz ağ kurma sihirbazı var kblosuz la ilgili
    formattan önce xp home edition vardı ben sp3 yükledim sata entegreli acaba sorunum bu yüzdenmidir ne yaptıysam olmadı wireles driveri yok bilgisayarın fn+f2 yapta demeyin oda açık sorun neden hiç anlayamadım 3 gündür kafayı yicem yardım arkadaşlar

• hocam sorun wifi drıverini kurmamış olmandan kaynaklanıyor
    drıver i bulman için atıyorum hp pavion 5500 wifi drıver arat pc nin kendi sitesindede bula bilirsin
    kolay gesin
  • peki direk wireless driver diyemi geçer bu ya pc çok eski modeli casper 8050d sitesinde tüm driverler var wireless yok çok sinir oldum ya nası iş bu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreee96 E kullanıcısına yanıt
    marka model nedir ??
  • aygıt yöneticisi/ yüklü olmayan aygıtı bul sağ tik özellikler( sende ağ bağdaştırıcı olarak gözükür ) / ayrıntılar / aygıt açıklaması yazan kısmı donanım kimlikleri yap üste yazan pci ile başlayan kodu kopyala googleye yapıştır. ordan ağ bağdaştırıcının markasını ögren ve onun driverini googleden tekrardan arartarak bul yükle
  • herkese teşekkür ederim arkadaşlar Everest in ultimate edition adlı programı kurdum orada gördüm en sonunda wirelessin markasını ismini aratıp driverini yükledim düzeldi aygıt yöneticisindesoru işaretli hiç bişey yoktu ama niye böyle oldu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.