Öncelikle bilgisayar hakkında bilgi vereyim. Bilgisayar ; LG Laptop , Modeli R400 İntel Pentium Dual Core İnside
Şimdi Sorunumu Açıklıyorum;
Forumu dikkatlice takip ettim, Googlede aradım dün 14:00 - 03:00 arası bilgisayarın başındaydım kuzenimin bilgisayarı Vistaydı HDD leri görmüyodu felan düzelttim onu format atttım sonra driver sorunu yaşadım tüm driverleri yükledim..
Ve asıl konu olan "internet" sorunu ağ bağdaştırıcılarda sorun yok 2 tane driver yüklü , sarı ünlem (yüklenmemiş driver) diğer aygıtlar başlıgı altında Ethernet Denetleyicisi bir çok ethernet driveri yükledim ama olumuyo ve aşşada 2 tane internet sembolu var ( kablolu ve kablosuz) ama laptopta 2 tane kablolu var kablosuz yok :S sanırım sorun kablosuz internet için benim kendi laptopumun altında bi tırnat var onunla wiriless açılıyo bunda bulamadım :S sanırım tek bu yöntem kalıyo :/
Ben size resimlede size gösteriyim; Yardıımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar
LG'nin kendi sitesinden driver'ı indirmeyi denedin mi?
site çok karışık net bi bilgi bulamadım vistaydı , xp yaptıgım içinde bir kaç driver hata verdi ama yükledim çok garip bişi her laptopta oldugu gibi bu laptoptada wiriless var ama aşşada 2 tane yer ağ bağlantası (ağ kablosu takılı değil) var , kablosuz ağ bağlantısı yok :/
arkadaşlar herkes bana bu forumu önerdi çok aradım ama sorunumu bulamadım
acaba bilen bir bilgili varsa yardımcı olabilir mi ? cidden çok lazım arkadaşlar :/
gncel tutalım :D
Driver.Genius.Pro.v8.0 Adlı program vasıtasıyla bilgisayarınıza ait güncel sürücüleri bulun. Program muhtemelen ethernet denetleyicisinin sürücüsünü de bulacaktır..