Şimdi Ara

Wireless ve Powerline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden yardım rica edicam.Evimde salonumda duran wireless modem den yatak odama kablosuz modemle wireless bağlantı yapmama izin vermeyen ev halkı için bende powerline adaptör aldım ve bu şekilde sorunu çözdüm.Fakat şimdide yeni bir laptop ve oyun konsolu aldığım için odama wireless bağlantı vermem gerekiyor.Benim size danışağım konu şu;ben powerline adaptörü odamda kullanmaya devam edip ona RJ45 çoğaltıcı alıp tek çıkışından kabloyu masaüstüne takıp tekini bir router cihaza takıp hem kablolu hemde kablosuz bağlantı kurabilir miyim?Bu iş için doğru cihaz router mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet yapabilirsin

• NBG-416N alarak her türlü işini görebilirsin.
    Veri aktarım hızı 150Mbps'dir belirteyim .
    Veya Türkiye diliyle Modem - Router alarak işinizde görebilirsiniz :)
  • @connaught ve efegoc

Yorum yaptığınız için sağolun.Linkini verdiğiniz cihaz'dan daha hesaplı 2 cihaz buldum peki bu cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz,bulduğum bu cihazlar bana uygun mudur?

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-wrt-150-150mbit-80211n-wifi-4-port-ethernet-5dbi-kablosuz-router-dk-nt-wrt150/productDetails.aspx?productId=bd303738&categoryId=60001272&SKU=BD303738

http://www.hepsiburada.com/liste/tenda-w150m-1port-wifi-n-150mbps-menzil-arttirici-ap-mobile-router/productDetails.aspx?productId=bd303255&categoryId=60001272&SKU=BD303255

• Kablolu ihtiyaci varmi

• Var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xbr

Var hocam

Linkte urunleri tecrube etmedim darki kullananlar var forumda tp link 740n alternatif olabilir

• Bahsettiğiniz cihaz bu mu?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr741nd-150m-kablosuz-router/productDetails.aspx?productId=bd97011&categoryId=60001272&SKU=BD97011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 20 Nisan 2014; 21:37:43 >
  • quote:

Bahsettiğiniz cihaz bu mu?

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr741nd-150m-kablosuz-router/productDetails.aspx?productId=bd97011&categoryId=60001272&SKU=BD97011

Evet bu
    Cihazda 4 adet lan bir adet wan portu var

• Yani aynı anda destekler heralde wireless ve wired bağlantıyı.

Birde modemi arka odadan çekmeyen bir arkadaşım için hangi ürünü tavsiye edersiniz hesaplı olarak ona da bu ürün olur mu modemi tek çekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 20 Nisan 2014; 22:01:07 >
  • quote:

Yani aynı anda destekler heralde wireless ve wired bağlantıyı.

Birde modemi arka odadan çekmeyen bir arkadaşım için hangi ürünü tavsiye edersiniz hesaplı olarak ona da bu ürün olur mu modemi tek çekiyormuş.

Tavsiye ettigim cihaz router ama kablo girdikten sonra ap olarakda is gorur
    Cihazda wds ozelligi var ama her modemle kablosuz alip kablosuz ysyin yapamaz
    Universal repeater destekli cihaz alsin arkadasin

• Hocam çok sağolun.Peki ben yukarıda linkini verdiğim Tp-link cihazını alıp denicam o zaman.Arkadaşıma ise tavsiye edeceğiniz cihaz var mı link atabileceğiniz.100 lira altı olursa sevinirim.çok sağolun
  • xbr kardeşim

Eğer çekim kalitesi ve sıkıntı çıkartmıyacak bir cihaz istiyorsan ZyXEL almanı öneririm.
    Çok iyi bir firmadır ve ürünleri bu konuda sağlamdır.
    En eski netwoork firmalarından biridir.

NBG416-N i dışardan almak istersen zaten ucuz bir fiyata yine bulacaksındır.Ama garantisi bu kapsama girmeyecektir.
    416-N2'in diğer özelliği ise değiştirilebilir anteni ve router girişi ayrı olmasıdır.Bir çok cihazda router girişi diğer portlar ile aynı yerde ve 1 portun heba oluyor.
  • quote:

Hocam çok sağolun.Peki ben yukarıda linkini verdiğim Tp-link cihazını alıp denicam o zaman.Arkadaşıma ise tavsiye edeceğiniz cihaz var mı link atabileceğiniz.100 lira altı olursa sevinirim.çok sağolun

http://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/amg1202_t10b.shtml?t=p

99 TL mağaza fiyatı . Ve çok kullanışlı bir modem :)
    Yine değiştirilebilir anteni ve 5 dbi sadece anten gücü var .
    4 Portlu bir cihaz buda.

• efegoc kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun yardımlarınız için.Cihazın arkasındaki beyaz yere powerline'dan gelen Rj45 kabloyu takıcam ve bu şekilde hem kablolu hem kablosuz interneti alıcam doğru mudur?Ve kurması çok zahmetli birşey midir bu router access point gibi cihazlar.
  • quote:

Hocam çok sağolun.Peki ben yukarıda linkini verdiğim Tp-link cihazını alıp denicam o zaman.Arkadaşıma ise tavsiye edeceğiniz cihaz var mı link atabileceğiniz.100 lira altı olursa sevinirim.çok sağolun

http://www.gold.com.tr/asus-rt-n12-d1-wireless-n300-router-4port-acces-point-router-universal-repeater_u

Biraz zorlayip bu olabilir

• quote:

Çok sağolun yardımlarınız için.Cihazın arkasındaki beyaz yere powerline'dan gelen Rj45 kabloyu takıcam ve bu şekilde hem kablolu hem kablosuz interneti alıcam doğru mudur?Ve kurması çok zahmetli birşey midir bu router access point gibi cihazlar.

416N alacaksan cihaz arkasında mavi bir girişi var ayrı ve özel kablolunu kablosuz yapman için sonrası zaten kolay :)
    Zorlaştıran bizlerin aslında illa ben yapıcam edicem diye birşey sakın aklınızda olmasın.Firmanın 7/24 saat destek hizmeti vardır .
    Ve buna inanmayan bir çok kişi var ama bu bir gerçek aradığınız her an yardım ve destek olacaklardır :)

Ayrıca 416N piyasada en çok giden ürünlerden biri ve iadesi olmayan ürünlerden .
  • Tamam hocam arkadaşıma bu ürünü aldırıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.